×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • VIP Wellnessdag voor ouderen

  International Wellness Resorts organiseert samen met het Nationaal Ouderenfonds een unieke VIP Verwendag bij wellnessresort de Veluwse Bron. Op woensdag 12 april is de Veluwse Bron exclusief geopend voor het Nationaal Ouderenfonds. Op deze dag worden 275 ouderen in de watten gelegd tijdens een dagje wellness bij de Veluwse Bron. Via het Nationaal Ouderenfonds hebben ouderen zich kunnen aanmelden voor deze VIP Verwendag. Met als klap op de vuurpijl een optreden van Willeke Alberti.

  7 april 2017 - 09:58 Lees verder
  Light it up! Een sfeervolle lantaarn vind je natuurlijk bij PTMD

  Is jouw interieur toe aan wat gezelligheid? Met deze sfeervolle lantaarns komt dat zeker goed!

  15 maart 2017 - 08:48 Lees verder
  Nieuwste trend in gezichtsreiniging: de gezichtsreinigingsborstel

  We willen allemaal niets liever dan een mooie, stralende, gladde huid. Dat is helaas niet voor iedereen even vanzelfsprekend: een vette huid, puistjes, mee-eters, acne, oneffenheden, fijne lijntjes en rimpels… we hebben allemaal wel ergens last van.

  14 maart 2017 - 11:37 Lees verder
  Beleef de sfeer van PTMD in huis

  De PTMD producten zijn te koop in de betere woon- en decoratie winkels van Nederland en België. Wilt u ook graag de sfeer van PTMD beleven in huis? Zoek dan nu uw dichtstbijzijnde shop!

  6 februari 2017 - 13:18 Lees verder
  Eelt op je voeten? Weg ermee!

  Eelt, wie kent het niet. Sommigen lopen er al hun hele leven mee rond, maar charming is het niet. Gelukkig kun je thuis het een en ander doen om je voeten eeltvrij te maken. Hier komen de tips.

  29 december 2016 - 16:42 Lees verder
  Foto/video: De mooiste koninklijke huwelijken

  Precies 35 jaar geleden gaven prins Charles en Diana elkaar het jawoord. Helaas was het huwelijk een paar jaar later weer voorbij, maar toch is het nog steeds een memorabele dag voor veel Britten. Het huwelijk past in het rijtje van mooiste koninklijke huwelijken, net als de volgende trouwerijen.

  29 juli 2016 - 14:57 Lees verder
  Máxima onverminderd populair in Duitsland

  Ondanks, of misschien wel dankzij het gebrek aan een eigen regerend koningshuis zijn de Duitsers gek op buitenlandse royals. Het weekblad Frau im Spiegel vroeg aan meer dan 1000 vrouwen wie de meest geliefde prinses of koningin is. Het resultaat: Scandinavië is de grote winnaar, maar ook onze eigen koningin Máxima is razendpopulair. Bekijk hier wie er op nummer één staat.

  14 januari 2016 - 11:58 Lees verder
  Nieuwe Royalty nu in de winkel

  In het nieuwste nummer van Royalty passeren maar liefst vier bruiloften de revue, waaronder die van de Belgische prins Amedeo en Lili Rosboch von Wolkenstein. Ook trad koningin Máxima’s jongere broer Juan in het huwelijk met de Oostenrijkse Andrea Wolf. Een artikel over bruidskinderen richt de schijnwerper op koningskinderen die ooit bruidsmeisje of bruidsjonker zijn geweest.

  25 juli 2014 - 13:33 Lees verder
  Monarchie is belediging voor de mensheid’

  De Boliviaanse president Evo Morales heeft woensdag uitgehaald naar landen met een monarchie. Een regeringsvorm waarin een monarch aan het hoofd staat, is volgens Morales 'een belediging voor de mensheid' en voor 'het leven'. Hij zei dat tijdens een vergadering van een internationale vakbond.

  3 juli 2014 - 10:29 Lees verder
  Koninklijke invasie in Normandië

  Normandië is vrijdag weer even het gebied waar koningen, koninginnen, prinsen en groothertogen elkaar treffen. Allereerst bij de lunch met de Franse president François Hollande in een kasteel net buiten Caen - 5 topkoks zijn gevraagd het menu samen te stellen en uit te voeren - en daarna bij de internationale herdenking van de geallieerde invasie in 1944.

  6 juni 2014 - 09:42 Lees verder