×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Noodtoestand in Japan: Felipe belt met Naruhito

  Vandaag werd in Japan de noodtoestand uitgeroepen, vanwege corona. Felipe belde met zijn collega op een ander continent.

  7 april 2020 - 12:16 Lees verder
  Vrouw van prins Jaime leest gedicht voor aan thuiszittende kinderen

  De prinses, en vrouw van prins Jaime, vertelt dat ze onlangs 'een heel leuk gedicht' heeft voorgedragen aan kinderen die nu thuiszitten.

  6 april 2020 - 07:51 Lees verder
  Geen foto meer van vader Juan Carlos op de werkkamer van Felipe

  De Spaanse Koning Felipe wil goed duidelijk maken dat hij afstand neemt van zijn vader, voormalig koning Juan Carlos. Bij bestudering van recente opnamen van de werkkamer van Felipe is het de Spaanse media opgevallen dat een belangrijke foto van de koning met zijn vader is verdwenen. De foto stond op een aanwezig plek en was de afgelopen jaren regelmatig te zien wanneer er opnamen werden gemaakt vanuit het Zarzuela Paleis.

  3 april 2020 - 13:01 Lees verder
  Spaans koningspaar blijft in spotlight tijdens coronacrisis

  De koning en koningin van Spanje doen hard hun best om relevant te blijven. Na een aantal voorvallen is de coronacrisis juist het moment om hun reputatie te verbeteren. Nergens anders in Europa worden zoveel beelden verspreid van de telefonerende royals. Ze willen laten zien dat ze aan allerlei instellingen hun steun betuigen.

  3 april 2020 - 12:15 Lees verder
  Kerken dragen missen op aan overleden Maria Teresa

  Maria Teresa van Bourbon-Parma, tante van onder meer prinses Margarita, overleed vorige week aan de gevolgen van Corona.

  30 maart 2020 - 10:49 Lees verder
  Zo helpt Alibaba-baas de Spaanse koning uit de brand

  Na de Belgische koning, heeft ook Felipe de baas van Huawei en Alibaba-oprichter Jack Ma om hulp gevraagd. Die krijgt hij en hoe!

  25 maart 2020 - 06:48 Lees verder
  Heftig: ‘koning Felipe verbreekt banden met vader’

  De Spaanse kranten staan er vol mee en koppen dat Felipe met zijn vader, Juan Carlos, breekt nu hij allerlei maatregelen neemt.

  16 maart 2020 - 09:55 Lees verder
  Zo pakte de Corona-test uit voor Spaans koningspaar

  Ze zullen het vast even erg spannend hebben gevonden, de koning en koningin van Spanje. Maar nu is er duidelijkheid.

  13 maart 2020 - 10:34 Lees verder
  Dubbeldate: Spaans koningspaar luncht met president Macron en zijn vrouw

  Koning Felipe en koningin Letizia van Spanje zijn woensdag in Parijs aangekomen. Ze trappen de dag af met een lunch met de Franse president Emmanuel Macron en zijn vrouw Brigitte op het presidentieel paleis.

  11 maart 2020 - 17:05 Lees verder
  Spaanse prinsessen blijven thuis vanwege coronavirus

  Het coronavirus heeft een behoorlijke invloed op het leven van de Spaanse royals. Zo heeft het Spaanse koningspaar flinke aanpassingen gemaakt in de agenda en blijven de prinsessen thuis van school.

  11 maart 2020 - 15:08 Lees verder