×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Meest gelezen

 • Elizabeth’s wraak op Marokkaanse koning

  Door Marc van der Linden

  Koningin Elizabeth staat bekend om haar onkreukbaarheid. Dat is bij de Oranjes wel anders. Bij Beatrix kon, vooral toen ze nog koningin was, soms het gezicht op onweer staan. Onze huidige koning kan ergernissen maar moeilijk kan verbergen en zijn grootmoeder, koningin Juliana, kon zelfs publiekelijk stampvoeten als het niet ging zoals zij wilde. Maar…

  Lees column
 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Felipe ontvangt vredesaward

  De Spaanse koning Felipe neemt woensdag een award voor vrede en vrijheid in ontvangst. Felipe wordt geëerd met de prijs voor zijn inzet "als voorvechter van de democratie en zijn niet-aflatende inzet voor de...

  20 februari 2019 - 16:00 Lees verder
  Premier Bettel van Luxemburg bezoekt Spaans hof

  Koning Felipe van Spanje, die terug is van een staatsbezoek aan Marokko, heeft vrijdag premier Xavier Bettel van Luxemburg in audiëntie ontvangen. De Luxemburgse premier is twee dagen op werkbezoek in Spanje, zijn eerste...

  15 februari 2019 - 16:17 Lees verder
  Spaans koningspaar op staatsbezoek in Marokko

  Koning Felipe en koningin Letizia van Spanje zijn woensdag vertrokken voor een tweedaags staatsbezoek aan buurland Marokko. Het Spaanse koningspaar zal in Rabat de vriendschappelijke banden tussen Marokko en Spanje onderstrepen en te versterken....

  14 februari 2019 - 10:23 Lees verder
  Kroonprins Frederik deelt overwinning met kinderen

  Handbalnatie Denemarken is in opperste staat van opwinding en het kroonprinselijk gezin deelt in de feestvreugde. De nationale handbalploeg veroverde zondag in eigen land de wereldbeker. In de Jyske Bank Boxen in Herning zagen 15.000 toeschouwers hoe aartsrivaal Noorwegen met 31-22 van het veld werd gespeeld.

  28 januari 2019 - 08:54 Lees verder
  Spaans koningspaar leeft mee met familie

  Het Spaanse koningspaar heeft zaterdag zijn diepe pijn en diepe bedroefdheid” uitgesproken aan "de hele familie van Julen.” Het levenloze lichaam van de kleuter Julen Roselló werd in de nacht van vrijdag op zaterdag aangetroffen in de boorput waarin hij op 13 januari tijdens een wandeling met zijn ouders was gevallen. Ook premier Pedro Sánchez sprak zijn medeleven uit."""

  26 januari 2019 - 12:48 Lees verder
  Na 4 maanden eindelijk kabinet voor Zweden

  De nieuwe Zweedse premier Stefan Löfven heeft zijn regering gepresenteerd aan koning Carl Gustaf en kroonprinses Victoria. Dat gebeurde in een speciale bijeenkomst op het koninklijke slot.

  21 januari 2019 - 18:14 Lees verder
  Prinses Ingrid Alexandra wordt 15

  De slingers kunnen weer uit op Skaugum, de residentie van kroonprins Haakon en kroonprinses Mette-Marit van Noorwegen. Hun oudste kind, prinses Ingrid Alexandra, viert maandag haar vijftiende verjaardag.

  21 januari 2019 - 12:00 Lees verder
  Denemarken geeft vervolg aan ‘Royal Run’

  Het Deense hardloopevenement Royal Run, dat vorig jaar werd opgezet ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van kroonprins Frederik, krijgt een vervolg. Op tweede pinksterdag, 10 juni, vindt de tweede editie plaats, zo maakte het Deense hof woensdag bekend.

  16 januari 2019 - 12:35 Lees verder
  Victoria op stap met Zweedse strijdkrachten

  De Zweedse kroonprinses Victoria heeft woensdag haar legeruniform uit de kast gehaald voor een bezoek aan de Lijfgarde, een van de oudste regimenten van de Zweedse strijdkrachten.

  10 januari 2019 - 12:31 Lees verder
  Spaanse monarchie onder vuur

  Het is hoog tijd dat Spanje een republiek wordt en een einde maakt aan de alleen nog door conservatieven gesteunde monarchie. Dat stelt de leider van de progressieve partij Podemos, hetgeen 'Wij kunnen' betekent, vrijdag in een opiniestuk in de krant El País.

  23 november 2018 - 09:34 Lees verder