Over Royalty

Dit is royalty

Royalty is het meest complete mediamerk over vorsten en is dé autoriteit op het gebied van alles omtrent de nationale en internationale koningshuizen. Royalty is volledig in het brengen van alle soorten content over het leven en het wel en wee van de binnen- en buitenlandse royals. Onder leiding van royalty-deskundige Marc van der Linden wordt Royalty gemaakt door een team van bevlogen professionals.

Om iedereen zo volledig mogelijk op de hoogte te houden, brengt Royalty al het koninklijk nieuws in tekst en beeld via de verschillende kanalen van Royalty: via het tijdschrift, specials, exclusieve uitgaves, de website, social kanalen, foto’s, video en events. 

Royalty brengt de royals dichterbij!

Colofon

Hoofdredactie

Marc van der Linden

Redactie

redactie@royalty-online.nl

Uitgever

Nadine van de Luijtgaarden

Marketing

Reinout Harder
Marjolein Otte

Harriet Bouman-Walther
Daniëlle Woudstra

webredactie

Enno de Witt

Sales

Suzette Lantveld


Heeft u interesse of wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact op met de afdeling sales via 020-5979550 o
publishing.sales@audax.nl

Abonnementen

Heeft u vragen over uw abonnement? Of wilt u bijvoorbeeld een adreswijziging doorgeven? U kunt dan contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@royalty-online of 088-133 87 05 (op werkdagen bereikbaar van 09.00-18.00 uur).

Adverteren

Adverteren in Royalty Magazine of op Royalty-Online? Klik hier voor de advertentietarieven.