Prinses Margarita En Beatrix dag één fitness

Dit houdt de fitnessmethode van prinses Margarita in

Prinses Margarita heeft, net als haar achternicht Eloise, zes weken lang geen alcohol gedronken, elke dag tienduizend stappen gezet en ging vijf keer per week naar de sportschool. En dit is het resultaat van haar fitness routine.

“Ik ben begonnen aan het beste cadeau aan mezelf!” schreef prinses Margarita eind september 2023 op haar Instagram story. En daarmee bedoelde ze haar nieuwe fitness- en gezondheidsprogramma van Dag één.

Dat haar achternichtje Eloise van Oranje met het fitness- en gezondheidsprogramma van Dag Eén bezig was, was voor prinses Margarita de aanleiding om ook aan haar gezondheid te werken. Het programma belooft ‘slank en sterk in 6 weken’ en bestaat uit een streng programma waarbij je elke dag tienduizend stappen zet, zes weken lang vijf dagen in de week krachttraining doet en ook nog drie keer per week twintig minuten cardio. Daarnaast eet je maximaal 1.100 kilocalorieën per dag en doe je aan intermittent fasten. En alcohol is uit den boze. Inmiddels heeft niet alleen gravin Eloise een afgetraind en slank lichaam, maar ook Margarita ziet eruit alsof ze zes weken op de sportschool heeft doorgebracht. Wat dus ook het geval is.

Lees ook: Eloise van Oranje 6 weken zonder alcohol

Prinses Margarita afgevallen fitness routine dag een
Prinses Margarita

Hoe veel kilo viel prinses Margarita af?

Op de vraag hoe veel kilo ze was afgevallen, antwoordde Margarita aan de journalist van Weekend: “Het ging mij niet om de kilo’s, maar om sterker en fitter te worden. Er kan ook niks meer vanaf.” IN hetzelfde interview vertelde ze dat ze haar eetpatroon wel heeft aangepast, maar dat het vooral om de hoeveelheden ging. “Wij vrouwen denken altijd dat we geen koolhydraten mogen eten, maar dat moeten we juist wel. Alleen, de hoeveelheid is belangrijk. Datzelfde geldt voor eiwitten en vetten. Met dit programma is het nog moeilijk om dat niet goed te doen.”

Margarta Dag Een afgevallen dieet sportschool
Margarta op haar instagram story

Stralende prinses Margarita

Een foto van de stralende prinses Margarita prijkt nu op de website van Dag Eén. En wie het programma ook wil volgen, kan dat voor 2500 euro doen. Margarita is in ieder geval heel blij met het resultaat. Op haar eigen instagram account poseert ze in een schitterende gele galajurk. En ook op andere recente foto’s zie je dat de prinses prima in haar vel zit. Niet alleen letterlijk trouwens. Na haar scheiding heeft ze het een tijd moeilijk gehad, maar het is duidelijk dat ze nu weer zin heeft in het leven.

Prinses Margarita afgevallen fitness kilo
Prinses Margarita begin 2024

Lees ook: Prins Laurent is 32 kilo kwijt

Tip van de redactie

In Eetiquette door Mara Grimm leer je de fijne kneepjes van culinaire verfijning. Ontdek waarom asperges en camembert speciale aandacht verdienen en hoe je echt geniet van elke hap, zoals een ware koninklijke levensgenieter. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST MANON DAELMANS

BEELD GETTYIMAGES/ INSTAGRAM @deparmadesign

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty