Belgium Royalty

Prins Laurent is 32 kilo kwijt!

Broer van koning Filip voelde zich ‘dik en lelijk’

Het enfant terrible van het Belgische koningshuis is maar liefst 32 kilo afgevallen en weegt nu 102 kilo. Mocht ook wel, maar toch een prestatie. ‘Ik wilde mijn kussens opeten omdat ik zo’n honger had.’

Het ging ook niet echt snel, Laurent heeft er 2 jaar over gedaan. In de tussentijd kreeg hij ook nog corona. Wat weer aanleiding is iedereen op te roepen zich vooral te laten vaccineren.

Het dieet van veranderde niet veel, de hoeveelheden wel: ‘In plaats van een bord spaghetti van 300 gram, eet ik nu een bord van 50 gram.’ Ook deed hij aan intermittent fasting.

Intermittent fasting is een voedingsstrategie die, wanneer zij onder medisch toezicht wordt uitgevoerd, niet alleen kan helpen om gewicht te verliezen, maar ook om de eetgewoonten te verbeteren. Dit is te danken aan de diepe reiniging en het herstel van het hormonale evenwicht die de persoon fysiologisch ondergaat.

Hij heeft ook ingezien hoe belangrijk lichaamsbeweging is voor gewichtsverlies, net als zo weinig mogelijk zitten: ‘Ik loop meer en fiets af en toe. Hierdoor voel ik me beter dan ooit, want dik zijn is heel slecht voor je gezondheid.’

LEES OOK:

PRINS LAURENT GEBRUIKT MONDKAPJE VERKEERD

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Bron: Holla!