Eloise Van Oranje Dronk Zes Weken Geen Alcohol royaltynl

Eloise van Oranje zes weken zonder alcohol

Eloise van Oranje dronk zes weken geen alcohol, zo maakte ze onlangs bekend op haar Instagram account. En dit is hoe het haar beviel, zes weken zonder alcohol.

Gravin Eloise is al een tijd bezig met gezond leven. Zo meldde ze onlangs dat ze vaker sport, en op haar Instagram account meldde ze ook dat ze een tijdje is gestopt met alcohol drinken. Eloise van Oranje zes weken zonder alcohol. Hoe is dat haar bevallen?

Eloise zonder alcohol

Volgens haar zelf heeft ze zich gecommitteerd aan Dagéén. Een relatief nieuw regime van afvallen en sporten dat populair is bij veel BN’ers. Waaronder actrices Halina Reijn en Isa Hoes. Tijdens dit intensieve programma word je zes weken lang gecoacht door bedenkers Patrick en Babette. Het programma is gericht op gezond eten en op spieropbouw. Veel werk met toestellen in de gym dus. Ook voor Eloise. Het programma van Dagéén duurt ‘maar’ zes weken en kost 2.499 euro. Dat is niet echt goedkoop, maar het resultaat is wel fantastisch. Dat moet gezegd worden.

Dageen Eloise Van Oranje Fitness
Eloise van Oranje bij Dag één

En nu blijkt dat Eloise niet alleen veel heeft gesport, maar ook zes weken lang alcohol heeft laten staan. “Ik heb geen één keer gedronken in zes weken”, vertelde ze in de podcast Maandag klaagdag van haar beste vriend, Robbert Rodenburg. Op de foto hierboven, die we op het instagram account van de gravin vonden, zien we haar in de sportschool. Niet drinken, gezond eten én intensieve spieropbouw. Geen wonder dat ze er zo fantastisch uitziet!

‘Did it, done it, liked it, loved it’

‘Did it, done it, liked it, loved it’, schreef Eloise van Oranje op haar Instagram. Dat ze er zo van genoot blijkt niet helemaal uit haar podcast gesprek want daarin zei ze: ‘ik dacht dat ik dood ging‘. Maar dat nemen we even met een koninklijke korrel zout. Super gedaan, Eloise!

Lees ook: drama voor prinses

Tekst Manon Daelmans/ Royaltynl, beeld ANP/ dageen.nl/eloisevanoranje

Tip van de redactie

Learning by doing biedt een inkijkje in Eloise van Oranje’s leven: van vintage modepassies en zelfzorg tot haar favoriete recepten. Ontdek persoonlijke verhalen, belevingen en wijsheden van deze moderne, zelfbewuste royal. Voor meer informatie klik op onderstaande button.