Kate Komt In De Kerststemming Royaltynl

Prinses Kate komt al helemaal in de kerststemming

Kensington Palace kondigt aan dat prinses Kate opnieuw een kerstliederendienst zal organiseren in de Westminster Abbey.

Zaterdag kondigde Kensington Palace aan dat de prinses van Wales de speciale dienst zal organiseren in de Westminster Abbey op vrijdag 8 december. Dat doet zij deze keer voor het derde jaar op rij. Volgens het paleis zal ‘de dienst dit jaar een moment zijn om allegenen te bedanken die zich inzetten voor de ondersteuning van baby’s, jonge kinderen en gezinnen in onze gemeenschappen in heel het VK, en een viering van de gouden kans die de geboorte van een nieuw kind met zich meebrengt.’

Kate’s favoriete trui

Op de foto die het prinsespaar van Wales op hun Instagramaccount plaatst, is Kate te zien naast een kerstboom. De prinses draagt ​​de Fairisle Knit-trui van Holland Cooper – en duidelijk een favoriet, want deze trui heeft ze al meerdere keren gedragen.

Eerbetoon

De kerstliederendienst van vorig jaar was gewijd aan koningin Elizabeth. Het jaar daarvoor was het een eerbetoon was aan degenen die ‘zich hebben ingezet om hun gemeenschappen te ondersteunen tijdens de pandemie.’

Prins En Prinses Van Wales Bij Westminster Abbey In 2022
Prins en prinses van Wales bij Westminster Abbey in 2022

Lees ook: Dit is waarom Kate er ineens tien jaar ouder uitziet

Traditioneel en modern

Dit jaar zal de kerstdienst ’traditionele en moderne elementen combineren om mensen van alle geloofsovertuigingen en geen enkele geloofsovertuiging te omvatten.’ Tijdens het evenement treedt het koor van de Westminster Abbey op, samen met musici zoals Beverley Knight, Adam Lambert, Jacob Collier, Freya Ridings en James Bay.

Lees ook: Prinses Kate laat zich van een andere kant zien

Familie Windsor aanwezig

Onder de genodigden zijn ‘individuen en gezinnen uit alle hoeken van het VK zijn, waaronder verloskundigen, gezondheidsbezoekers, vroegkinderjarenbeoefenaars, kleuterleerkrachten en gemeenschapsvrijwilligers.” Ook de leden van de koninklijke familie zullen aanwezig zijn. Vorig jaar werd Kate vergezeld door prins William en hun twee oudste kinderen, prins George en prinses Charlotte, samen met koning Charles, koningin Camilla, prinsessen Beatrice en Eugenie en verschillende andere leden van de familie Windsor.

TEKST DENISE DELGADO
BEELD GETTY IMAGES
20 NOVEMBER 2023

Tip van de redactie

Met zijn rauwe, nietsontziende eerlijkheid is Reserve een grensverleggend boek vol inzichten, onthullingen, zelfonderzoek en zwaarbevochten wijsheid over hoe liefde het uiteindelijk wint van verdriet. Voor meer informatie klik op onderstaande button.