favoriete restaurants Eloise

Dit zijn de 5 favoriete restaurants van Eloise 

Eloise gaat vaak uiteten in haar woonplaats Amsterdam. Bekijk hier een overzicht van haar vijf favoriete restaurants. 

Eloise is dol op lekker eten, daar maakt ze ook zeker geen geheim van. Van heerlijke ontbijtjes met ei en Amerikaanse pannenkoeken met rode vruchten tot een lunch met een luxe sandwich met avocado. Ook vallen escargots erg bij haar in de smaak. Eloise gaat vaak uiteten in haar woonplaats Amsterdam en heeft dan ook een paar favoriete restaurants. 

Eloise’s favoriete restaurants in Amsterdam  

Neni

Restaurant Neni is een grote hit bij Eloise. Hier serveren ze oost-mediterraans eten. Heerlijke hummus, vlees van de gril, mezze en groenten. Het is hier allemaal te krijgen. De gravin brengt hier geregeld een avondje door met vrienden en kan daar rustig onder het mom van een hapje eten lekker bijpraten. 

Lees ook: Eloise van Oranje zes weken zonder alcohol

Pluk

Onze gravin is natuurlijk een echte influencer en dan kan het ook niet anders dan dat ze geregeld bij Pluk te vinden is. Dit is een van de zaken van mede-influencer Iris Zeilstra. Bij Pluk zijn heerlijke taarten, pannenkoeken, sapjes en sandwiches te krijgen. Eloise is vooral dol op de Amerikaanse pannenkoeken met vers fruit en hier kunnen we haar alleen maar gelijk in geven. 

Café-restaurant de Plantage 

Wie kent dit restaurant naast Artis in Amsterdam nu niet? Het is een populair restaurant, waar ook Eloise kind aan huis is. Op de menukaart zijn heerlijke gerechten te vinden: van geroosterde oesterzwam en rode linzensoep tot een geroosterde tamme eendenbout. Klinkt allemaal heerlijk, toch? Wij snappen wel dat de gravin hier geregeld is. 

Lees ook: Dit is waarom gravin Eloise vloeiend Frans spreekt

Libertine Café des Prés

Eloise is dol op Frans eten en is daarom dan ook vaak te vinden bij Libertine café des Prés. Hier staan heerlijke Franse klassiekers op het menu. Van heerlijke sandwiches tot egg benedict en van oesters tot makreel. Echt iets voor onze gravin dus!

George

Eloise is vaak bij George te vinden, vooral met beste vriend Robbert Rodenburg. Met maar liefst zeven locaties in Amsterdam is er altijd wel een restaurant met plek voor haar. Eloise eet hier heerlijke iconische gerechten met lokale ingrediënten. Lekkere burgers of juist een gerecht met een Aziatische touch? Het kan allemaal. Ook de cocktails bij George zijn het proberen waard en daar geniet Eloise dan ook geregeld van.

Lees ook: Dit zijn de 5 beste vrienden van Eloise

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES
DATUM 12-01-2024

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl