Dit Is Waarom Gravion Eloise Ineens Vloeiend Frans Spreekt

Dit is waarom gravin Eloise vloeiend Frans spreekt

In een unboxing video die gravin Eloise op Instagram zette, blijkt ineens dat ze vloeiend Frans spreekt. En dit is waarom…

Gravin Eloise deelde deze week op Instagram een video waarin ze laat zien dat ze een pakket van Louis Vuitton ontvangen heeft. “Ik kan zó niet wachten”, zegt Eloise in het filmpje wanneer ze het pakket uitpakt. “Ze is zelfs onder de indruk van de verpakking. “Ik ga deze tas nooit meer weggooien. Dit is zo mooi,” zegt ze over de papieren tas van het Franse modehuis. En dat is dus alleen nog maar de verpakking. Want daarin zit een advent kalender. En terwijl de gravinfluencer de kaart die erbij zit laat zien, leest ze die voor en zegt in accentloos Frans: “Nous avons le plaisir de vous…” Hoe kan het dat ze ineens zo mooi Frans spreekt?

Gravin Eloise spreekt vloeiend Frans

Royalty Online is niet de enige die het opvalt dat Eloise zo’n mooie uitspraak heeft in het Frans. Op haar Instagram account schampert haar broer, Claus Casimir: “Ga je nou uitsloven met het Frans?” Een andere volger schrijft: “ze heeft alvast wel een prachtig accent… zeldzaam voor Nederlanders ;)” En weer een andere volger: ‘Ze rocked het wel”. En dat doet ze zeker. Haar uitspraak van het Frans is perfect.

Lees ook: Eloise doet het radicaal anders

Eloise Influencer Loreal Frans
Eloise Influencer

L’Oreal

Een andere post op het Instagram account van de gravin laat haar zien in café Vogue. Het Vogue Café was op 25 november voor één dag open in Amsterdam. In samenwerking met L’Oréal Paris op de Internationale Dag Tegen Geweld Tegen Vrouwen. En Eloise was daar uiteraard ook bij. Ze heeft namelijk een contract met het Franse make-up merk.

Lees ook: Eloise doet het radicaal anders

Gravin Eloise En Claus Van Oranje
Gravin Eloise En Claus Van Oranje

Amazing news

Eloise van Oranje liet in het voorjaar van 2023 weten dat ze een van de nieuwe ambassadeurs is van L’Oréal Paris. Iets waar ze behoorlijk trots op is. ‘AMAZING NEWS‘, schreef ze in haar Instagram-post. En in oktober van 2023 schreef ze over haar bezoek aan de L’Oreal modeshow: “Mooie mensen met super looks. zo krachtig, cool en empowering.” Dat ze het Engels onder de knie had, wisten we. Maar vanaf nu weten we dus ook dat Eloise Frans spreekt als een ‘native‘. Dat doet ze goed. ‘C’est dingue.’

Lees ook: gravin Sohie trekt speciaal haar kaplaarzen aan

Tip van de redactie

Learning by doing biedt een inkijkje in Eloise van Oranje’s leven: van vintage modepassies en zelfzorg tot haar favoriete recepten. Ontdek persoonlijke verhalen, belevingen en wijsheden van deze moderne, zelfbewuste royal. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST MANON DAELMANS

BEELD GETTYIMAGES/ANPFOTO/INSTAGRAM ELOISE VAN ORANJE