Eloise van Oranje vrienden

Dít zijn de 5 beste vrienden van Eloise 

Eloise is enorm populair. Niet alleen op social media, maar ook bij haar vrienden. Ze heeft inmiddels dan ook een fijne vriendengroep opgebouwd.

Eloise is naast gravin ook een echte influencer. De dochter van prinses Laurentien en prins Constantijn is de laatste jaren hard aan het werk om een prachtige carrière op te bouwen. Dat niet alleen, ook op sociaal vlak is ze goed bezig. Ze heeft namelijk een leuke vriendengroep, waar ze vaak mee afspreekt.

Select groepje vrienden

Eloise komt met haar ruim 400.000 volgers op Instagram geen aandacht te kort. Hier laat ze maar al te graag zien waar ze allemaal mee bezig is. Een stedentrip hier, een gezellige borrel daar. Dit doet ze natuurlijk het liefst met haar vrienden. Sinds een aantal jaar heeft ze een select groepje met vaste vrienden en vriendinnen, maar wie zijn haar beste vrienden precies?

Robbert Rodenburg 

De 25-jarige Robbert Rodenburg is net zoals Eloise een influencer. Hij maakt video’s voor YouTube, waar hij de populaire online serie Open Kaart heeft. Hiervoor interviewt hij iedere aflevering een andere bekende Nederlander over zijn of haar leven. Daarnaast is hij ook acteur. Hij heeft bijvoorbeeld in Spangas gespeeld. Ook kan het publiek hem kennen van Expeditie Robinson, waar hij in 2021 de winnaar van was. 

Lees ook: Eloise en Robbert zijn een mooi stel

Anna Nooshin

Ook de knappe Anna Nooshin is een goede vriendin van Eloise. Naast influencer, is ze ook onderneemster en presentatrice. Vroeger was ze een groot modeblogger en schoof ze geregeld aan bij RTL Boulevard om over mode en lifestyle te praten. De knappe Iraanse was bovendien vier seizoenen lang presentatrice van Holland’s Next Top Model, een televisieprogramma waar beginnende modellen een contract bij een modellenbureau konden winnen. 

Daan Hoogervorst 

Deze Daan is niet alleen een van de beste vrienden van Eloise, ook is hij de beste vriend van Robbert Rodenburg, waar hij samen een podcast Maandag Klaagdag mee heeft. Daan Hoogervorst is freelance verslaggever, redacteur en content maker voor mediaproducties (tv, online en podcasts). 

Monica Geuze

Wie kent Monica Geuze nu niet? Deze 28-jarige is presentatrice van onder andere De Bachelorette en Temptation Island: Love or Leave en is op dit moment te zien als panellid in The Masked Singer. In de laatste jaren is ze een goede vriendin geworden van Eloise en de twee worden dan ook geregeld samen op een festival gespot.

Moeder prinses Laurentien

Natuurlijk kan moeder prinses Laurentien niet in dit lijstje ontbreken. Eloise is dol op haar moeder en  heeft in diverse interviews al door laten schemeren dat ze naast moeder ook echt een goede vriendin van haar is. De twee doen dan ook vaak leuke dingen samen. Laatst waren ze zelfs nog naar de andere kant van de wereld gevlogen om Japan samen te ontdekken. 

Tip van de redactie

Deze glazen kroon theelichthouder straalt landelijke romantiek uit. Kaarslicht tovert er een warme gloed in. Perfect te combineren met andere theelichthouders voor een sfeervol geheel. Voor meer informatie klik op onderstaande button. 

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD ANP/INSTAGRAM

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl