Eloise (3)

Eloise deelt festivalfotootje met haar ‘lievelingen’

Als je naar het weer kijkt, zou je het niet direct zeggen, maar het is toch echt zomer! En dat betekent: festivals. Ook Eloise bezocht er eentje en ze deelt op haar Insta een lieflijk fotootje met 2 van haar besties.

Eloise geniet van haar zomer en daar kunnen we haar alleen maar gelijk in geven. Zag je vorige week nog wat haar beste badpak van dit moment is, nu deelt ze een heerlijk plaatje vanaf een festival. Ze prijkt op de foto met twee jonge mannen, die ze liefkozend ‘mijn lievelingen’ noemt op Instagram. Wie zijn ze?

Daan

Links in beeld zien we Daan Hoogervorst. Samen met Robbert Rodenburg de man achter de podcast ‘Maandag Klaagdag’. Hij studeerde aan de Universiteit van Amsterdam. Daan en Robbert noemen elkaar ‘best friends’, ze zouden geen setje (meer) zijn, maar wel ooit meer dan vrienden zijn geweest.

Robbert

Robbert wordt al jaren gespot met Eloise, als goede vriend. Ze ondernemen samen van alles. Met Daan maakt hij dus een podcast, maar Robbert doet meer: hij acteert, presenteert en deelt goed bekeken interviews met bekende Nederlanders op YouTube. Robbert is 25 jaar en komt uit Bergambacht.

Beeld: Instagram @eloisevanoranje

#Royaltynl