Eloise (2)

Eloise en Robbert zijn een mooi stel

Eloise van Oranje was niet alleen in Berlijn, oude goede vriend Robbert Rodenburg was er ook bij. Samen zijn Eloise en Robbert een mooi stel.

Eloise van Oranje reisde de hele zomer al af en aan. Zo was ze onlangs in Berlijn. En daar was ze niet alleen. Goede vriend YouTube’er en presentator Robbert Rodenburg was er ook bij. De bekendheid van gravin Eloise van Oranje gaat ook over de grens, want zij en Robbert werden achtervolgd door paparazzi. De twee waren een etmaal in Berlijn voor een sponsordeal toen Eloise werd herkend door Duitse fotografen.

Eloise en Robbert in Berlijn

Op zijn Instagram Stories doet Rodenburg verslag van de 24 uur die ze in Berlijn doorbrachten, op uitnodiging van Coca Cola. Het ging om de smaak van de toekomst, maar op de foto’s zien we ze ook bij een traditonele Imbiss aan de patat met curry gaan. En leuk om te zien op het Instagram account van Robbert hoe Eloise en Robbert het naar hun zin hebben.

Eloise En Robbert Instagram
Eloise En Robbert Instagram

Podcast

Robbert wordt al jaren gespot met Eloise, als goede vriend. Ze ondernemen samen van alles. Met Daan Hoogervorst maakt hij een podcast, maar Robbert doet meer: hij acteert, presenteert en deelt goed bekeken interviews met bekende Nederlanders op YouTube. Robbert is 25 jaar en komt uit Bergambacht.

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

Tekst Royaltynl, beeld Instagram/Robbert Rodenburg

Tip van de redactie

Loperswol Wandelwol Royaltynl

Of je nou de Camino, de Vierdaagse of een dagtocht gaat wandelen, of vaak gaat hardlopen: wil je absoluut geen blaren, likdoorns en pijn door hallux valgus of hielspoor? Doe je voeten een plezier en gebruik loperswol als natuurlijke teenspreider. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

eloise
KLIK HIER

eloisevanoranje

#Royaltynl