×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Japan pakt ceremonie voor kroonprins kleiner aan

  De Rikkoshi-no-Rei-ceremonie waarbij kroonprins Akishino het recht op de troon wordt overhandigd, wordt kleiner dan de voorgaande twee.

  21 januari 2020 - 10:53 Lees verder
  Blue Monday: 7x de mooiste blauwe outfits van royals

  Om je Blue Monday op te vrolijken zetten wij 7x de mooiste blauwe - koninklijke - outfits voor je op een rij.

  20 januari 2020 - 08:00 Lees verder
  Emotioneel concert voor Roemeense Margareta

  Met een feestelijk galaconcert in het Roemeens Atheneum in Boekarest is zaterdagavond gevierd dat de koninklijke familie precies dertig jaar eerder terugkeerde in Roemenië.

  19 januari 2020 - 08:00 Lees verder
  Deze prinses viert vandaag haar 77e verjaardag!

  Deze vrolijke prinses studeerde onder andere kunstgeschiedenis in Montpellier en heeft maar liefst 11 kleinkinderen. Weet jij al over wie we het hebben?

  19 januari 2020 - 07:06 Lees verder
  Margareta herinnert zich reis naar ‘verboden planeet’

  Het was als een reis naar een 'verboden planeet'. Zo omschreef Margareta, het hoofd van het Roemeense koningshuis, de eerste keer dat ze naar haar vaderland kon vliegen.

  18 januari 2020 - 18:30 Lees verder
  Margareta viert terugkeer koninklijke familie in Roemenië

  De Roemeense koninklijke familie viert dit weekeinde dat het precies dertig jaar geleden is dat prinses Margareta als eerste lid van het koningshuis weer voet in Roemenië kon zetten.

  18 januari 2020 - 11:21 Lees verder
  Britse munt met Edward VIII voor ruim miljoen verkocht

  Een gouden munt met de beeltenis van de Britse koning Edward VIII is voor een miljoen pond (bijna € 1,2 miljoen) verkocht en is daarmee de duurste munt ooit in Groot-Brittannië geworden.

  17 januari 2020 - 13:22 Lees verder
  Stéphanie en Albert bij Circus Festival Monaco

  Prinses Stéphanie en prins Albert waren donderdagavond bij de opening van het Monte Carlo International Circus Festival.

  17 januari 2020 - 13:10 Lees verder
  Canadezen willen niet betalen voor Harry en Meghan

  Een grote meerderheid van de Canadezen vindt het prima dat prins Harry en Meghan zich voor langere tijd in Canada willen vestigen. Zolang ze daar maar niet voor hoeven te betalen.

  17 januari 2020 - 12:59 Lees verder
  7x schattige kinderfoto’s van prinses Eugenie

  De jongste dochter van prins Andrew en Sarah Ferguson deelt maar wat graag foto's uit de oude doos op haar Instagramaccount. Kijk lekker mee ...

  17 januari 2020 - 12:46 Lees verder