×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zo ontmoetten zij elkaar: de liefste love stories van de royals

  Liefde op het eerste gezicht?

  Zo ontmoetten zij elkaar: de liefste love stories van de royals

  'Waar hebben jullie elkaar eigenlijk ontmoet?' Ook de royals ontkomen niet aan deze vraag. Deze 9 love stories lopen nogal uiteen, van sportieve ontmoetingen tot gewoon een biertje in de kroeg ...


  1. Willem-Alexander en Máxima

  Ons koningspaar leerde elkaar kennen in Sevilla, tijdens La Feria de Abril. Op dit feest dansten zij samen en maakte Máxima grapjes over de houterige moves van Willem-Alexander. Het was half liefde op het eerste gezicht. De jonge prins viel als een blok voor de zwoele Argentijnse, maar Máxima moest er nog even niks van weten. Ze was tenslotte een onafhankelijke jonge vrouw met allerlei plannen. Een prins paste er eigenlijk niet in. Fast forward: Willem-Alexander gaf zich niet zomaar gewonnen, ze verloofden zich in 2001 en trouwden vervolgens in 2002. Samen hebben ze 3 dochters: Amalia, Alexia en Ariane.

  2. William en Kate

  De twee ontmoetten elkaar in 2001, toen zij aan de St. Andrews universiteit studeerden en beide op kamers woonden in St. Salvator’s Hall. In 2003 begonnen ze te daten en vele jaren (én een break-up) later kondigden zij in 2010 hun verloving aan. Het stel trouwde in 2011 en heeft inmiddels 3 kinderen: George, Charlotte en Louis.

  3. Harry en Meghan

  Dit stel werd door hun gezamenlijke vriendin Violet von Westenholz aan elkaar gekoppeld. Ze ontmoetten elkaar voor het eerst in 2016 tijdens een blind date en de rest is recente geschiedenis. Harry en Meghan trouwden in 2018 en zijn inmiddels trotse ouders van zoon Archie.

  4. Carl Philip en Sofia

  Dit Zweedse prinsenpaar ontmoette elkaar tijdens een lunch van gezamenlijke vrienden. En wat bleek? Het was liefde op het eerste gezicht. Carl Philip zwijmelde al eerder de woorden: ‘Ik denk niet dat ik de magie van de liefde kende voor ik Sofie ontmoette. Maar sinds ik haar ken, heb ik gezien hoe liefde een persoon kan veranderen.’

  5. Victoria en Daniel

  We blijven nog even in Zweden. Victoria en Daniel leerden elkaar op sportieve manier kennen; hij was namelijk haar persoonlijke trainer. Ondanks de aanvankelijke bedenkingen van het koningshuis, werd het stel smoorverliefd en trouwden ze in 2010. Ze hebben samen 2 kinderen: prinses Estelle en prins Oscar.

  6. Frederik en Mary

  Kroonprins Frederik van Denemarken ontmoette zijn grote liefde Mary Donaldson in een pub in Sydney, waar hij was voor de Olympische Spelen van 2000. De twee trouwden in 2004 en hebben inmiddels 4 kinderen: de prinsen Christian en Vincent en de prinsessen Isabella en Josephine.

  7. Albert en Charlene

  Ook dit stel leerde elkaar op een sportieve manier kennen. Althans, Charlene was sportief bezig. In 2000 was zij in Monaco om deel te nemen aan een zwemwedstrijd (Charlene was namelijk Olympisch zwemster) waar zij Albert ontmoette. Het stel datete enkele jaren en trouwde in 2011. Ze zijn samen de gelukkig ouders van tweeling Gabriella en Jacques.

  8. Felipe en Letiza

  Er was eens knappe journaliste die voor CNN verslag deed van een olieramp en daar haar Prince Charming ontmoette. Dit is het sprookje van het Spaanse koningspaar. Het stel trouwde in 2004 en hebben twee dochters: Leonor en Sofia.

  9. Abdullah en Rania

  Dit stel ontmoette elkaar tijdens een informeel etentje van Abdullahs zus en lieten er geen gras over groeien. Het ene moment werkte Rania nog voor Apple in Amman, het volgende moment – 2 maanden later – waren ze al verloofd. In 1999 werd Abdullah de koning van Jordanië én trouwde hij met zijn grote liefde. Abdullah en Rania hebben vier kinderen: prinsen Hoessein en Hashem en de prinsessen Iman en Salma.

   

  Dit bericht bekijken op Instagram

   

  Een bericht gedeeld door Queen Rania Al Abdullah (@queenrania) op

  14 februari 2020 - 13:18