KONING CHARLES kanker

Koning Charles wil graag hereniging met kleinkinderen Archie en Lilibet: ‘Leven te kort’

Koning Charles (75) hoopt op een verzoening met prins Harry (39) en wil graag zijn kleinkinderen Archie (4) en Lilibet (2) zien. Hij zou naar verluidt een plant koninklijke reünie op Balmoral willen plannen. Dat zegt een bron dichtbij het koninklijk huis.

Het lijkt erop dat koning Charles bereid is om de band tussen de Britse royals en de familie van zijn jongere prins Harry te beteren. Volgens bronnen zou de koning ‘wanhopig’ zijn om zijn kleinkinderen Archie en Lilibet te zien. Recentere berichten suggereren dat koning Charles van plan is om prins Harry en Meghan Markle uit te nodigen voor een grote koninklijke bijeenkomst op Balmoral.

Uitnodiging Harry en Meghan

Een bron die naar verluidt dichtbij de familie staat, vertelde aan Pagesix: “Ik kan me voorstellen dat Charles wanhopig graag de kinderen wil zien. Hij kan bedenken dat het leven gewoon te kort is.” De bron gaat verder: “Balmoral is werkelijk de perfecte en rustgevende plek voor een reünie. Als hij een uitnodiging uitstuurt, zouden Harry en Meghan zeker moeten instemmen met het bezoek.”

Lees ook: Koning Charles zal vandaag bij paasdienst apart zitten

In 2020 verlieten Meghan en Harry het Britse paleis en legden ze hun koninklijke taken neer. Sindsdien hebben ze weinig contact gehad met hun familie. Ook heeft koning Charles weinig van de kinderen van de Sussexen gezien sinds hun geboorte. Hij zou naar verluidt graag meer tijd met hen willen doorbrengen en samen meer herinneringen maken.

Lilibet Archie Sussex Royalty Online

Lees ook: Aha! Daarom was Charles tijdens de inhuldiging boos op prins William  

In mei zal prins Harry aanwezig zijn bij het evenement van de Invictus Games in het Verenigd Koninkrijk. Het is echter nog onduidelijk of Meghan en hun kinderen zich bij hem zullen voegen. Zorgen om beveiliging zou naar verluidt een reden zijn om weg te blijven. Zeker nadat de hertog zijn juridische strijd om politiebeveiliging in zijn geboorteplaats verloor. Sinds het neerleggen van de koninklijke taken in 2020 is Meghan slechts één keer teruggekeerd naar het paleis, voor de staatsbegrafenis van de koningin in september 2022.

Lees ook: Prins Harry verliest opnieuw rechtszaak rondom beveiliging Britse politie

Tip van de redactie

Deze glazen kroon theelichthouder straalt landelijke romantiek uit. Kaarslicht tovert er een warme gloed in. Perfect te combineren met andere theelichthouders voor een sfeervol geheel. Voor meer informatie klik op onderstaande button. 

TEKST DENISE DELGADO
BEELD GETTY IMAGES/ANP

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl