Harry Meghan Bezig Met Netflixseries Royalty Online

Harry en Meghan bezig met twee Netflix-series

Goed nieuws voor de Sussexen! Prins Harry (39) en zijn vrouw Meghan Markle (42) gaan namelijk twee series maken voor Netflix. Dat kondigen ze via hun bedrijf Archewell aan.

Dit werd donderdagavond aangekondigd door productiebedrijf ‘Archewell’ van Harry en Meghan. De series zullen non-fictie zijn, waarvan één over lifestyle en de andere over professioneel polo.

Lees ook: Dit is waarom Harry en Meghan geen derde kind willen

De eerste van de twee nieuwe series zal worden samengesteld door Meghan, volgens Archewell, en zal de geneugten van koken, tuinieren, entertainment en vriendschap vieren. Vorige maand lanceerde de Amerikaanse al het lifestylemerk American Riviera Orchard.

Volgens de verklaring zal de tweede serie ‘kijkers ongekende toegang bieden tot de wereld van het professionele polo’. Harry is al lang een liefhebber van de paardensport. De afleveringen zijn voornamelijk opgenomen tijdens het Amerikaanse polokampioenschap in Florida.

Beide shows bevinden zich in de beginfase van het productieproces. De titels en releasedata zullen daarom ‘in de komende maanden’ worden aangekondigd.

Lees ook: Was prins Harry vroeger stiekem een beetje verliefd op Kate?

Meghan Harry Invictus Games Royalty Online
Meghan en Harry bij de Invictus Games

Lees ook: Dit is de favoriete én betaalbare gezichtscrème van Meghan Markle 

In 2020, het jaar waarin ze hun koninklijke taken neerlegden, sloten Harry en Meghan een deal met Netflix om samen content te produceren. Tot nu toe resulteerde dit in de zesdelige docuserie Harry & Meghan, die in 2022 op de streamingdienst werd uitgebracht. Eerder hadden ze ook een samenwerking met Spotify, maar die werd beëindigd in juni 2023.

Tip van de redactie

Deze glazen kroon theelichthouder straalt landelijke romantiek uit. Kaarslicht tovert er een warme gloed in. Perfect te combineren met andere theelichthouders voor een sfeervol geheel. Voor meer informatie klik op onderstaande button. 

TEKST DENISE DELGADO
BEELD GETTY IMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl