gezichtscrème

Dit is de favoriete én betaalbare gezichtscrème van Meghan Markle 

De huid van Meghan Markle is prachtig. Dag in dag uit heeft ze weer zo’n mooie glow op haar gezicht. Volgens Meghan zelf komt dit allemaal door haar favoriete gezichtscrème. 

Meghan Markle heeft niet alleen altijd prachtige kleding aan, ook heeft ze altijd een stralende huid. Menig celebrity gebruikt hiervoor dure spullen, maar Meghan niet. Zij heeft al jaren een budget gezichtscrème in haar toilettas die ze iedere dag weer gebruikt. 

Lees ook: Dít lekkere parfum droeg prinses Diana altijd en het is nog betaalbaar ook!

Eucerin crème

Het product dat Meghan Markle al jaren voor haar huid gebruikt is: Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm. Het product is voor maar €10 te koop in de drogist of bij apotheken, en is daarmee lekker betaalbaar. Niet alleen Meghan Markle is fan van deze crème, maar ook celebrities als Beyonce en Nicole Kidman gebruiken het product graag. 

Bestel de crème hier

Lees ook: Prinses Victoria koopt producten over datum

Queen Elizabeth Ii Platinum Jubilee 2022 National Service Of Thanksgiving

Geheim van het product

De gezichtscrème verricht wonderen en geeft de huid een stralende uitstraling. Het werkt niet alleen hydrateren, ook zal het een droge en gebarsten huid direct verzorgen. De vaste visagist van Meghan, Daniel Martin, geeft ook nog een handige tip hoe je deze balm ook nog kunt gebruiken. Niet alleen als crème, maar ook onder een highlighter. “Voordat je highlighter op doet, kun je het beste eerst highlighten met Aquaphor. Dit geeft je dezelfde textuur, vooral in een foto op de hoge punten van het gezicht”, vertelt hij hierover. 

Lees ook: Dit zijn de 4 favoriete en betaalbare modemerken van koningin Mary

Tip van de redactie

Met zijn rauwe, nietsontziende eerlijkheid is Reserve een grensverleggend boek vol inzichten, onthullingen, zelfonderzoek en zwaarbevochten wijsheid over hoe liefde het uiteindelijk wint van verdriet. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl