modemerken koningin mary

Dit zijn de 4 favoriete en betaalbare modemerken van koningin Mary 

De Deense koningin Mary heeft altijd de mooiste kleding aan en het komt geregeld voor dat ze ook nog eens betaalbare items aan heeft. Dit zijn haar favoriete merken. 

Mary Elizabeth Donaldson, zoals de koningin voluit heet, werd geboren op 5 februari 1972 in Hobart, Tasmanië, Australië. Daar heeft ze altijd gewoond, tot ze koning Frederik van Denemarken in 2000 ontmoette. Koningin Mary wordt in Denemarken een echte modekoningin genoemd. 

4x betaalbare modemerken van koningin Mary

Esprit 

Koningin Mary is een groot fan van het Amerikaanse merk Esprit. Dit merk staat bekend om de kledingitems in effen kleuren. De koningin koopt er geregeld basics, zoals T-shirts en tops. Ook is ze fan van de broeken van dit merk. Vooral in de zomer wordt ze geregeld in dit betaalbare modemerk gespot. 

Lees ook: Dit zijn de 4 favoriete en betaalbare modemerken van Eloise

Day 3 Spanish Royals Visit Denmark
Koningin Mary met mede modekoningin Letizia

ZARA

Koningin Mary shopt, net zoals koningin Letizia, koningin Mathilde en koningin Máxima graag bij de Spaanse winkelketen ZARA. Deze winkelketen is over heel de wereld erg populair, ook in Denemarken. Kleding van ZARA is altijd erg betaalbaar. Een mooie blouse voor €20 en een broek voor €25? Het is bij ZARA zeker mogelijk! Koningin Mary vindt de blouses van dit kledingmerk altijd fijn om te dragen. 

Lees ook: Dit zijn de 4 favoriete en betaalbare modemerken van modekoningin Máxima

MASSIMO DUTTI

Een van de favoriete, betaalbare modemerken van de Deense koningin Mary is Massimo Dutti. Deze winkelketen is, net zoals ZARA, van origine ook Spaans en is zelfs van dezelfde eigenaar als ZARA. Ze verkopen hier mooie mantels, pakken, truien en broeken voor een goede prijs. De collecties stralen luxe uit, maar alsnog is het erg betaalbaar. 

France Denmark
Modekoningin Mary van Denemarken

H&M

Koningin Mary weet ook het Zweedse merk H&M (Hennes & Mauritz) te vinden. Niet alleen voor haar kinderen, maar ook voor haarzelf. Ze is al een aantal keer in de luxere trendcollectie van het merk gespot. Ook blijkt ze de basics van het merk fijn te vinden om te dragen.

Lees ook: Dit zijn de 5 favoriete modemerken van koningin Letizia

Tip van de redactie

Wil je net zulk mooi glanzend stijl haar als koningin Mary? En jouw haar beschermen tegen oververhitting met de ingebouwde Climacool™ technologie en keramische coating? Dan is de TOIVO 3-in-1 Föhnborstel helemaal geschikt voor jou! Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES / ANP

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl