Service Of Thanksgiving For The Duke Of Edinburgh

Dit zijn de 5 favoriete modemerken van koningin Letizia 

Koningin Letizia van Spanje ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Ze houdt van mode en dat is dan ook te zien aan haar. Dit zijn haar favoriete modemerken. 

Koningin Letizia is dol op kleding en het kan dan ook niet anders dan dat ze een grote kledingkast heeft. Het is leuk om te zien dat ze kleding draagt van een groot aantal merken. Ook is de mix tussen duur en goedkoop leuk om te zien. Soms draagt ze een T-shirt van maar 10 euro van de ZARA. Wie had dat ooit verwacht? 

5x favoriete modemerken van koningin Letizia

Massimo Dutti

Een van de favoriete modemerken van de Spaanse koningin is Massimo Dutti. Deze winkelketen is van origine ook Spaans en is van dezelfde eigenaar als ZARA. Het leuke aan deze winkel is, is dat de kleding goed te betalen is. Ook voor de normale mensen. Het kan dus zomaar zijn dat u binnenkort in dezelfde trui of mantel rondloopt als koningin Letizia. 

Lees ook: Koningin Máxima recyclet Massimo Dutti

Hugo Boss

De Spaanse koningin draagt ook het Duitse merk Hugo Boss graag. Dit is vooral een favoriet van de koningin als ze op werkbezoek gaat. Ze draagt hiervan mooie zakelijke mantelpakken in opvallende kleuren. Zo is ze in het verleden al in een roze, oranje en een donkerblauw pak van het merk gespot. 

Queen Letizia Of Spain Attends "unicef España" Awards
Koningin Letizia in een roze mantelpak van Hugo Boss

ZARA

Koningin Letizia winkelt graag samen met haar dochters bij ZARA. Deze van origine Spaanse winkelketen is over heel de wereld erg populair. Het leuke is, is dat ZARA erg betaalbaar is. Zo heb je er al broeken voor 20 euro en shirts voor 5 euro. Koningin Letizia wordt vooral in haar vrije tijd gespot in items van ZARA. Zo had ze laatst nog een kort jurkje van dit merk aan en ook werd ze afgelopen zomer in een lange bloemenjurk van deze winkel gespot. 

Adolfo Domínguez

Dat koningin Letizia dol is op Spaanse modemerken, dat is duidelijk. Ook het merk Adolfo Domínguez is van Spaanse origine. Dit merk is niet erg goedkoop, maar alsnog betaalbaar, zeker voor de royals. Ook dit merk is net zoals Massimo Dutti en de ZARA gewoon in de Spaanse shopping malls te vinden. 

Lees ook: Letizia recyclet Felipe Varela

Felipe Varela 

Koningin Letizia is dol op jurken en als ze een speciale gelegenheid heeft, dan trekt ze graag een jurk van het Spaanse modehuis Felipe Varela uit haar kast. Ze heeft inmiddels diverse ontwerpen van deze ontwerper gedragen en daarom kunnen we dit merk ook toevoegen aan haar favoriete modemerken. 

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES
DATUM 02-01-2024

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl