modekoningin

Dit zijn de 4 favoriete en betaalbare modemerken van modekoningin Máxima

Onze koningin Máxima is dol op mode en heeft dan ook altijd de mooiste items aan. Zie hier een overzicht van de favoriete en betaalbare modemerken van de modekoningin. 

Iedere dag weer ziet koningin Máxima er weer mooi uit. Ze wordt niet voor niets een echte modekoningin genoemd. Voor speciale gelegenheden trekt ze graag opvallende en dure items aan. Zo had ze laatst nog een prachtige jurk van Iris van Herpen aan. In het dagelijks leven draagt onze koningin vaak ook betaalbare modemerken, maar welke modemerken zijn dat precies? 

4x betaalbare modemerken Máxima

H&M

De koningin is fan van het Zweedse merk H&M en is dan ook geregeld te zien in een outfit van deze winkel. Zo is ze al meerdere keren gespot in een blouse, een mooie donkerblauwe pantalon en een donkerbeige midi-jurk met ballonmouwen van het merk. Wie weet heeft u binnenkort wel hetzelfde aan als koningin Máxima.  

ZARA

Koningin Máxima winkelt graag bij ZARA. Deze van origine Spaanse winkelketen is over heel de wereld erg populair, zo ook in Nederland. Het leuke is, is dat ZARA erg betaalbaar is. Zo heb je er al broeken voor 20 euro en shirts voor 5 euro. Koningin Máxima is al meerdere keren in een polkadotblouse van het merk gespot. 

Lees ook: Dit zijn de 4 favoriete en betaalbare modemerken van Eloise

MASSIMO DUTTI

Een van de favoriete modemerken van onze modekoningin is Massimo Dutti. Deze winkelketen is van origine ook Spaans en is van dezelfde eigenaar als ZARA. Het leuke aan deze winkel is, is dat de kleding goed te betalen is. Ook voor de normale mensen. Ze verkopen de mooiste truien, broeken en mantels. 

Lees ook: Koningin Máxima recyclet Massimo Dutti

Service Of Thanksgiving For The Duke Of Edinburgh
Modekoningin Máxima in Massimo Dutti

HEMA

Nederlandser krijg je het bijna niet. Ook koningin Máxima heeft geregeld items aan van HEMA. Vooral de T-shirts en hemden blijkt ze graag te dragen en van fantastische kwaliteit te vinden. En geef haar eens ongelijk! HEMA is natuurlijk ook een fijne en betaalbare winkel om kleding en andere dingen te kopen. 

Lees ook: Letizia houdt budget in de gaten in zee betaalbare jurk

Tip van de redactie

In Beatrix – Dwars door alle weerstand heen ontrafelt Jutta Chorus het turbulente tijdperk van Beatrix na 2000. Tussen koninklijke rust en ongekende uitdagingen, toont deze vorstin veerkracht en vastberadenheid. Wat waren haar offers? Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl

Jutta Chorus