koningin letizia Spanje jarig empty nest

Letizia houdt budget in de gaten in zeer betaalbare jurk

Letizia van Spanje ken je naast koningin natuurlijk ook als modekoningin. Ze is een kei in pareltjes van ‘gewone’ modemerken combineren met haar eigen flair.

Letizia kijkt bepaald niet neer op kiezen voor items van H&M en het Spaanse Zara. Onlangs werd ze gespot in een classy jurk in blauwgroen van dat laatste merk. En het leuke is: zo’n Zara-exemplaar is dus hartstikke betaalbaar. Een prima signaal dat Letizia hiermee afgeeft. Niet alle royal fashion hoeft van designers of fancy modehuizen te komen.

Het lijkt sowieso de norm te worden. Máxima en Alexia die stukken ‘recylcen’. En Victoria van Zweden die met regelmaat voor H&M kiest, waaronder deze stunning groene galajurk.

Zoals je kunt zien in onderstaande post kost de jurk van Letizia nog geen 50 euro. En hij is perfect te combineren met accessoires die je zelf al hebt: een kleine clutch, oorhangers naar keuze, een smalle ceintuur en eventueel een goede pump. Al zou je ‘m zelfs met sneakers kunnen dragen. We hopen dat Letizia zo doorgaat, we love her looks!

Bron & beeld: Instagram @royalfashionpolice

#Royaltynl