Countess Eloise Van Oranje Vintage Clothing Pop Up Store

Dit zijn de 4 favoriete en betaalbare modemerken van Eloise 

Eloise is dol op mode en volgt de laatste modetrends dan ook op de voet. Zie hier een overzicht van de favoriete en betaalbare modemerken van de gravin.

Iedere dag weer ziet gravin Eloise er trendy en prachtig uit. Voor speciale gelegenheden trekt ze graag opvallende en dure items aan. Zo had ze laatst nog een prachtige top van het merk Max Zara Sterck aan. In het dagelijks leven draagt Eloise ook graag betaalbare modemerken. Op die manier kan ze iedereen inspireren. 

4x betaalbare modemerken 

Levis

Eloise is dol op het modemerk Levis en is dan vooral fan van de vintage items van dit merk. De gravin gaat geregeld een middagje vintage winkelen in haar woonplaats Amsterdam en dan is ze altijd op zoek naar de perfecte vintage jeans van Levis. 

Eloise Schoenen Foto 2 Screenshot Insta Eloise Van Oranje

Lees ook: Deze tassen zouden zo in de kast van Amalia passen

H&M

Ook is de gravin fan van het merk H&M en dan vooral van de samenwerkingen van H&M met andere bekende modemerken. Zo werd ze niet al te lang geleden gespot in een pikante, doorschijnende zwarte jurk van H&M x Mugler, toen ze met haar broertje Claus-Casimier op de rode loper van de Young Patrons Gala verscheen. Even daarvoor verscheen ze in een opvallende gele jurk op de rode loper, die eveneens van H&M was. 

Essentiel Antwerp

Een iets duurder kledingmerk, maar alsnog betaalbaar, dat Eloise graag draagt is Essentiel Antwerp. Dit kledingmerk staat bekend om de bijzondere grafische bloemenprints en trendy kleurmixen. Het zijn stuk voor stuk unieke items. Het leuke aan dit merk is, is dat ze ook tweedehandskleding te koop hebben. Op deze manier kan een kledingstuk doorgegeven worden aan de volgende eigenaar en dit is natuurlijk helemaal Eloise. Laatst werd ze nog op Instagram gespot in een toffe trui met twee panters van dit merk. 

Eloise Schoenen Foto 4 Screenshot Insta Eloise Van Oranje

Lees ook: Letizia houdt budget in de gaten in zeer betaalbare jurk

ZARA

Eloise is ook fan van de Spaanse winkelketen ZARA. Ze scoort hier vooral fijne basics, zoals T-shirts, tops en broeken, die ze in het vervolg weer combineert met andere mooie items van andere betaalbare merken. 

Lees ook: dit zijn de 5 favoriete modemerken van koningin Letizia

Tip van de redactie

Elegantie ontmoet stijl met de koningsblauwe blouse van G-maxx. Vervaardigd uit satijn, siert een strikkraag de halslijn. Een charmante striksluiting en lange mouwen maken het plaatje compleet. Een ware blikvanger. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES/INSTAGRAM

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl

G-Maxx