Amalia

Deze tassen zouden zo in de kast van Amalia passen

Dit jaar op zeven december wordt prinses Amalia achttien jaar, en is ze volgens de wet volwassen. Als je naar haar stijlvolle kledingstijl kijkt zou je zeggen dat ze dit al was, want de prinses weet ontzettend goed hoe ze een moderne twist aan haar vrouwelijke en een tikkeltje klassieke kledingstijl moet geven. Dat doet ze onder andere met de smaakvolle tassen waarmee ze haar outfits combineert. Het is dan ook niet zo gek dat prinses Amalia vorig jaar op de lijst van de meest stijlvolle prinsessen van de Britse Vogue terecht kwam. Wil een tas die minstens zo stijlvol is als die van onze toekomstige koningin? Dat kan!

Supervrouwelijk met een koninklijke clutch

Prinses Amalia is niet bang om kleur te bekennen. Dat is tevens duidelijk te zien aan haar kleurrijke collectie tassen, waarvoor ze soms ook wel eens de kast van haar modieuze moeder in duikt. Naast kleur houdt ze ook wel van een krokodillenprintje. Om ook zo’n heerlijk handtasje aan jouw outfit toe te voegen heb je gelukkig helemaal geen dikke bankrekening nodig. Zo heeft het merk O My Bag een hele schattige clutch met een mooi crocoprintje. En kan jij ook wel wat kleur in je leven gebruiken? Dan kies je voor een mooie clutch die je tevens als crossbody tas kunt gebruiken, van het merk Matt & Nat. Die zijn ook nog eens gemaakt van veganleer, dus lekker duurzaam en diervriendelijk, en natuurlijk heerlijk prinsesserig.

Pretty princess in pink met Ted Baker

De prinses mag dan wel bijna een volwassen vrouw zijn. We zullen haar eerst toch nog een hele tijd zien als dat kleine schattige meisje. En de meeste meisjes worden natuurlijk heel erg blij van de kleur roze. Het is dan ook niet zo gek dat de prinses uit de kast van haar moeder een knalroze Lady Dior tas tevoorschijn haalde om over haar schouder te draperen. Nou heeft niet iedereen een paar duizend euro over om een roze tas te shoppen. En gelukkig hoeft dat ook niet, want ook voor een stuk minder kun je een prachtige roze tas kopen. Bijvoorbeeld van het hippe Britse merk Ted Baker. Wil je hem dan helemaal supervrouwelijk hebben dan kies je natuurlijk voor een zacht roze tas van dit merk met het kenmerkende strikje voorop.

Op de fiets naar school met een hippe laptoptas

Iedereen kent die typische Hollandse beelden wel waar Koning Willem-Alexander zijn dochters uitzwaait wanneer zij voor de eerste keer op de fiets naar de middelbare school vertrekken. Het is toch altijd een beetje vertederend en het herinnert ons er ook aan dat de leden van het koninklijk huis ook maar gewoon mensen zijn. De prinsessen zijn op het moment dat ze op hun fiets stappen dan ook niet te onderscheiden van een willekeurig tienermeisje. Allemaal hebben ze een lekker hip outfitje aan in combinatie met een handige rugzak, praktische laptoptas 17 inch of een mooie schoudertas. Amalia heeft de middelbare school inmiddels afgerond en zou een tussenjaar doen om de wereld te gaan verkennen. Helaas hoeft ze haar mooie tassen nog even niet in te pakken de komende tijd.