Meghan Markle Harry Archie

Dit is waarom prinses Kate graag Archie en Lilibet wil zien

William en Kate willen heel graag hun neefje en nichtje Archie en Lilibet zien. Het schijnt zelfs dat ze Meghan en Harry gevraagd hebben om de kinderen in mei mee te nemen naar Engeland.

Het is geen geheim dat het niet helemaal botert tussen William en Harry en hun echtgenotes Kate en Meghan. En sinds Harry en Meghen in de Verenigde Staten wonen raken ook de kinderen in beide gezinnen van elkaar vervreemd. Prinses Kate wil daar nu verandering in brengen, zo schijnt het.

Prins Harry kwam de afgelopen jaren een paar keer terug naar het Verenigd Koninkrijk. Onder andere bij het verschijnen van zijn boek Spare. De keer daarvoor bij de begrafenis van zijn grootmoeder Elizabeth. En onlangs nog voor de kroning, een rechtzaak en een bezoek aan zijn zieke vader. Maar zijn kinderen Archie en Lilibet bleven elke keer achter in Amerika.

Lees ook: Het vlinderkapsel van Kate is nu de hit op internet

Kate wil Archie en Lilibet zien

In de Engelse pers gaat de laatste dagen het verhaal rond dat prinses Catherine gevraagd hebben of Archie en Lilibet naar het Verenigd Koninkrijk kunnen komen. ‘Kate heeft de vredetak aangereikt,’ zo zeggen ze in Engeland. En gezien haar huidige chemotherapie en herstel van haar operatie is het niet vreemd dat ze wat milder is geworden. In het licht van elke ziekte krijgen de meeste mensen een andere kijk op hun leven. Elke ruzie, en alles waar je je druk om leek te maken, lijkt onbelangrijk vergeleken bij het verdriet van een ernstige ziekte.

Liilibet En Archie

Archie en Lilibet

In Engeland wordt er nu gesproken over een koninklijke reünie, georganiseerd door Kate en William. Volgens Royalty Watcher Tom Quinn zouden Kate, William, Harry en Meghan al met elkaar gesproken hebben over een samenzijn. Zeker omdat Harry in mei al naar Engeland gaat voor de Invictus Games, zou het niet gek zijn als hij Meghan, Archie en Lilibet mee zou nemen.

Lees ook: bezoek aan Engeland maakt Meghan nerveus

Kate William Brengen Kids Naar School Credits Pa
Kate William Brengen Kids Naar School

Meghan en Kate

Hoewel er volop speculaties zijn dat Meghan dwars ligt (omdat er in het Verenigd Koninkrijk vaak negatief over Meghan wordt gesproken) zou het heel goed kunnen dat Meghan wel meekomt met haar kinderen. Al eerder bleek dat zowel Harry als Meghan elk afzonderlijk contact hebben opgenomen met Kate nadat bekend was geworden dat ze kanker had.

Voor de 5 neefjes en nichtjes zou het alleen maar fijn zijn als ze elkaar zouden leren kennen. Zeker in deze onzekere tijden. En voor Charles zal het zeker ook heerlijk zijn om al zijn kleinkinderen bij zich te hebben na deze zware tijden.

LEES OOK: dit is waarom Kate’s moeder extra liefde nodig heeft

Leestip

BESTEL HIER

TEKST MANON DAELMANS

BEELD GETTYIMAGES