Meghan Markle

‘Bezoek aan Engeland maakt Meghan erg nerveus’

Het tienjarige jubileum van de Invictus Games komt eraan. Of Meghan Markle (42) haar echtgenoot prins Harry (39) tijdens dit bezoek zal vergezellen, is nog niet bekend. Wel weten we dat het idee om weer naar Engeland te gaan haar ‘erg nerveus’ maakt.

Prins Harry keert in mei terug naar Engeland voor de 10-jarig jubileum van de Invictus Games. Volgens Britse kranten zou Meghan Markle zich bij hem kunnen voegen. Toch is dat niet zeker omdat ze naar verluidt ‘erg nerveus’ zou zijn om terug te keren naar het Verenigd Koninkrijk.

Lees ook: Actueel: ‘Harry en Meghan vernemen diagnose Kate via televisie’

De details van het bezoek worden ‘strikt geheim gehouden’, laat een bron weten aan The Express. “Zowel Harry als Meghan staan ​​op de lijst als gasten en er is een toespraak gepland”, zegt de bron. “Maar er is nog steeds twijfel over of Meghan zal verschijnen. Haar naam staat genoteerd als ‘onder voorbehoud’.”

Als Meghan zich bij Harry voegt, is er een goede kans dat het stel hun kinderen, prins Archie en prinses Lilibet, meeneemt. Zij hebben hun koninklijke grootouders al een tijdje niet hebben gezien. “Charles en Camilla hebben zeer goede band met hun andere kleinkinderen en iedereen hoopt dat ze een hechtere band zullen opbouwen met Archie en Lily,” laat de bron weten. “Zowel Harry als Meghan willen graag dat de kinderen hechter worden met Harry’s familie. Toch is ze nerveus om terug te keren naar Engeland.”

Meghan markle prins Harry
Invictus Games Dusseldorf 2023

Lees ook: Prins Harry en Meghan Markle wensen prinses Kate beterschap

De bron voegde eraan toe dat dit bezoek voor het paar een goede gelegenheid zou kunnen zijn om de relaties met de Britse royals én de bevolking te herstellen. “De aanwezigheid van de kinderen is nog niet bevestigd, want ze zullen natuurlijk alleen naar het Verenigd Koninkrijk afreizen als hun moeder, Meghan, besluit het event bij te wonen”, aldus de bron. “Harry hoopt dat ze hem zullen vergezellen zodat ze allemaal kunnen genieten van de dienst en daarna familieleden kunnen ontmoeten als ze er toch eenmaal zijn.”

Tip van de redactie

Deze glazen kroon theelichthouder straalt landelijke romantiek uit. Kaarslicht tovert er een warme gloed in. Perfect te combineren met andere theelichthouders voor een sfeervol geheel. Voor meer informatie klik op onderstaande button. 

TEKST DENISE DELGADO
BEELD GETTY IMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl