beterschap

Prins Harry en Meghan Markle wensen prinses Kate beterschap

Ook prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle zijn erg geschrokken van het nieuws dat prinses Kate kanker heeft. 

In januari werd prinses Kate aan haar buik geopereerd. Al snel werd er bekend dat de prinses tot Pasen niet aan het werk zou gaan. Nu heeft zij in een persoonlijk statement bekendgemaakt dat ze kanker heeft. 

In een verklaring aan de Britse media hebben prins Harry en zijn vrouw Meghan veel sterkte en gezondheid toegewenst. “We wensen Kate en de familie sterkte en gezondheid toe en hopen dat ze privé en in alle rust kan herstellen”, zegt het tweetal. 

Lees ook: Direct: Prinses Kate heeft kanker

Contact met prinses Catherine

Wat niet duidelijk is, is dat prins Harry en Meghan Markle ook daadwerkelijk contact hebben opgenomen met prinses Catherine om haar beterschap te wensen. Iedereen weet dat de relatie tussen prins Harry en zijn broer kroonprins William al een lange tijd gespannen is. Prins Harry schrijf onder andere in zijn boek Spare over deze slechte relatie tussen de twee. 

Lees ook: James Middleton deelt lieve jeugdfoto nu Kate kanker heeft

Koning Charles wenst prinses Kate beterschap

Niet alleen prins Harry en Meghan Markle hebben prinses Kate veel sterkte en beterschap gewenst, ook koning Charles, bij wie twee maanden terug ook kanker is vastgesteld, en zijn vrouw Camilla hebben gereageerd. Zij zeggen dat ze hun liefde en steun zullen blijven geven aan de hele familie in deze moeilijke tijd. 

Lees ook: Prinses Kate opgenomen in het ziekenhuis voor buikoperatie

Tip van de redactie

Met zijn rauwe, nietsontziende eerlijkheid is Reserve een grensverleggend boek vol inzichten, onthullingen, zelfonderzoek en zwaarbevochten wijsheid over hoe liefde het uiteindelijk wint van verdriet. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl