James Middelton Kate Kanker

James Middleton deelt lieve jeugdfoto nu Kate kanker heeft

James Middleton, de broer van Catherine, heeft op Instagram een ontzettend lieve foto van hem en Kate gedeeld. Plus een hartverwarmende steunbetuiging aan zijn zus, nu ze de diagnose kanker heeft gekregen.

Op de foto zien we een lachende Kate en een ernstig kijkende James, tijdens een vrolijke wandeling in de natuur. Het bijschrift dat James op Instagram deelde, is zo ontroerend lief.

 “Over the years, we have climbed many mountains together. As a family, we will climb this one with you too,” schrijft James, de broer van Catherine. Oftewel: In alle jaren hebben we samen bergen beklommen. Als familie zullen we ook deze samen met jou beklimmen. Hij verwijst daarmee uiteraard naar het vreselijke nieuws dat Kate toch kanker blijkt te hebben.

George, Kate, Louis, William, Charlotte
George, Kate, Louis, William, Charlotte

Broer en zus

In een interview in 2021 vertelde James hoe sterk de band is tussen hem en zijn zussen Kate en Pippa. Toen hij zelf aan ernstige depressies leed, weken zijn zussen niet van zijn zijde.

https://www.instagram.com/p/C41ArAWogQS

Kate heeft kanker

Hoewel woordvoerders van het Engelse koningshuis nog niet hebben gemeld om welke vorm van kanker het gaat, heeft Catherine zelf in een ontroerende video het nieuws met de buitenwereld gedeeld. Ze vraagt de pers daarin om haar en haar gezin zo veel mogelijk met rust te laten en haar tijd te gunnen voor chemotherapie en tijd voor herstel en haar gezin.

Met de foto van James is het wel duidelijk dat prinses Kate met veel liefde wordt omringd. We wensen haar heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Lees ook: prinses Kate heeft kanker

Boekentip

kate kanker
Untitled Design 2 2

Het is een grote angst van veel vrouwen: een knobbeltje in je borst ontdekken. Dit gebeurt Isa Hoes in 2021 en ze komt meteen terecht in een wervelwind van angst en frustratie, maar ook hoop. Talloze bezoeken aan het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis volgen: gesprekken met artsen, puncties, bestralingen en scans. In dit boek vertelt Isa Hoes haar verhaal.

Bestel hier

TEKST MANON DAELMANS

BEELD GETTYIMAGES