Carole Middleton Moeder Kate

Dit is waarom Kate’s moeder extra liefde nodig heeft

Carole Middleton, de moeder van prinses Kate heeft het momenteel heel zwaar. Daarom vindt deze royalty watcher dat iedereen liever voor haar moet zijn.

Royalty watcher Jennie Bond uit Engeland, heeft iedereen opgeroepen om vooral heel lief te zijn voor Kate’s moeder. Carole Middleton heeft het nu heel zwaar en kan volgens Bond wel wat extra liefde gebruiken.

Kate heeft haar looks niet van een vreemde. Haar moeder is net zo mooi en stralend als haar dochter. Maar onder dat zachte uiterlijk gaat op dit moment heel veel leed verborgen. Niet alleen heeft Carole Middleton het vreselijke nieuws moeten verwerken dat haar dochter kanker heeft. Ze moest tegelijkertijd alle complottheorieën ontkennen die over Kate de ronde deden.

Lees ook: het vlinderkapsel van Kate is nu de hit op internet

Vlinderkapsel Van Kate Middleton
Kate Middleton

Gelukkige moederdag

James Middleton schreef een paar jaar geleden op Instagram over Carole: ‘You make my world go round. Gelukkige Moederdag aan alle moeders die er zijn en vooral deze.’ Carole is altijd een liefhebbende moeder en grootmoeder geweest. En vanaf de eerste tekenen van Kate’s ziekte, nam haar moeder al haar intrek bij Kate en William. Om voor het gezin te zorgen en te helpen bij het opvoeden en de dagelijkse zorg voor de kinderen.

Carole Middleton

Jennie Bond, die altijd Royalty Watcher was voor de BBC, zei tegen The Mirror: “Catherine mag dan 42 zijn, maar ze blijft altijd Carole’s kleine meisje. En om te zien wat zij moet doormaken en dan ook nog de druk van buitenaf om openheid van zaken te geven, moet verschrikkelijk zijn geweest.” Vandaar dus dat Bond heeft opgeroepen om vooral lief te zijn voor Carole en haar in alle berichtgeving rond prinses Kate te sparen.

Lees ook: wat is er aan de hand met Charlene Wittstock?

Carole En Michael Middleton
Carole en Michael Middleton

Tweede moeder voor William

Biograaf Angela Levin vertelde in 2021 tegen de Engelse krant The Sun dat Carole als een tweede moeder voor William is. En dat ze in tijden van chaos en problemen altijd rust en stabiliteit in de familie heeft gebracht. Maar hoe lief en zorgzaam ze ook is, het leven valt haar nu zwaar. Want naast haar zieke dochter, blijkt uit deze beelden van Shownieuws van eind vorig jaar dat het bedrijf van Carole en haar man Michael inmiddels failliet is en het stel een schuld van drie miljoen heeft. Genoeg reden dus voor de pers om extra lief te zijn voor de ouders van Kate Middleton.

Bekijk hieronder het fragment van Shownieuws waarin over het faillissement van het bedrijf van Kate’s ouders wordt verteld.

Leestip

BESTEL HIER

TEKST MANON DAELMANS

BEELD GETTYIMAGES