Prinses Stephanie Monaco Jarig

Stéphanie van Monaco is jarig! 5 iconische foto’s

Op 1 februari is Stéphanie van Monaco jarig. Dit jaar betekent dat 59 kaarsjes voor het zusje van Caroline en Albert. Wij zetten 5 kenmerkende foto’s van de jarige prinses op een rijtje voor je!

Hoe en met wie Stéphanie van Monaco haar dag precies viert, is niet bekendgemaakt, maar dat ze er fantastisch uitziet voor een kersverse 59-jarige is wel duidelijk. De jongste dochter van Grace Kelly en prins Rainier oogt nog altijd erg jeugdig.

Stéphanies leven veranderde in 1982 voorgoed, toen de auto waarin zij met moeder Grace zat verongelukte. Haar moeder overleefde dat niet, Stéphanie wel. Als 17-jarige moest ze het opeens zonder moeder stellen. Zelf kreeg ze later 3 kinderen: Louis, Pauline en Camille. Stéphanie kent een vrij turbulent liefdesleven.

Op haar verjaardag zetten we haar graag extra in de spotlights! Geniet mee van deze mooie foto’s van Stéphanie!

Lees ook: Catherine prinses van Wales lag niet in coma

Als jonge tiener met moeder Grace

Stéphanie Met Grace Kelly

Net als Charlene en de dochters van Caroline is Stéphanie voor velen een stijlicoon te noemen. Op deze foto ‘rockt’ ze een jaren-80-look.

Stéphanie Jaren 80 1

Ze hebben samen heel wat meegemaakt en lief en leed gedeeld. Heel verschillend, maar toch ook écht zusjes van elkaar: Stéphanie en Caroline.

Caroline En Stéphanie 7

In 1995 trouwde ze met haar bodyguard, Daniel Ducruet. De echte nineties-jurk was geen voorbode voor een lang en succesvol huwelijk: een jaar later scheidde het paar alweer.

Lees ook: schokkend bericht voor Stephanie van Monaco

Stéphanie Bruiloft Met Daniel Ducruet

En we zagen haar vroeger ook nog wel eens in een geweldige fotoshoot hier en daar. Onderstaand beeld komt uit een muziekvideo (‘Ouragan’), want ze heeft ook nog een korte muzikale carrière beleefd.

Lees ook: zien! Nieuwe foto’s van Stephanie

Stéphanie Poseert In Zee

LEES OOK:

Geinig: woordgrapje van kunstenares Delphine

Tip van de redactie

Met deze überstylische honden halsband met gold snake print geef je je hond een koninklijkwaardige look en flaneer je in stijl met je hond. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @monacoprincelyfamily, Pinterest, Madame Figaro, Tatler GettyImages