Geinig: woordgrapje van kunstenares Delphine

In België proberen ze ook om de moed erin te houden. Delphine, de dochter van Albert die in 2020 eindelijk erkenning kreeg als biologische kind van hem, deelt een paar foto’s waarop ze ‘liefde laat groeien’.

We hebben je eerder kunstwerken van Delphine laten zien. Ze maakt beelden en ook grote sjaals, met voornamelijk positieve woorden als ‘love’ erop. Dat zien we op onderstaande foto’s ook terug. De 52-jarige kunstenares – en dochter van Albert – combineert één van haar werken met een liefdevol grapje: ‘nurturing love makes it grow’. Oftewel: als je liefde aandacht geeft, groeit het. Te zien is hoe ze een gieter vasthoudt en wat water over haar kunstwerk spettert. Op een volgende foto lijkt het kunstwerk vervolgens enorm gegroeid. Geslaagde grap, Delphine!

Delphine Screenshot Instagram Januari 2021
Delphine Screenshot Instagram Januari 2021 Foto 2

Zo te zien weet Delphine het positieve dus aardig vast te houden in deze gekke tijden. Vorig jaar werd ze eindelijk erkend als volwaardig lid van het Belgisch koninklijk huis. En mag ze de titel ‘prinses’ voeren. Via een speciale procedure liet ze ook haar achternaam veranderen. Ze ontmoette vader Albert en halfbroer Filip tijdens de coronacrisis, waardoor ook nog eens afstand bewaard moest worden, in plaats van elkaar – eventueel – in de armen te vliegen. Al met al heeft Delphine aardig wat te verwerken gehad!

De ontmoeting tussen broer en zus destijds.

Filip En Delphine Foto Van Instagram

LEES OOK:

Raar gerucht: wie veranderde Meghans naam op geboorteakte van Archie?

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP/EPA, Instagram @delphine_de_saxe_cobourg