Delphine Boël past haar achternaam aan

Als je dan eindelijk echt bij de familie hoort, mag dat ook in je naam doorklinken. Delphine Boël heet nu – op haar social media-accounts althans – de Saxe-Cobourg.

Er is veel gebeurd in relatief weinig tijd. Althans, Delphine zelf heeft natuurlijk jaren gewacht op en gevochten voor erkenning. Afgelopen maand kwam er het verlossende woord: ze is inderdaad een dochter van Abert (oud-koning van België) en mag zich prinses noemen. Daarna volgde een ontmoeting met halfbroer Filip (huidige koning van België) en met vader Albert en diens vrouw Paola. Historische momenten!

Delphine heeft met de erkenning ook een ‘andere’ achternaam gekregen. Welke ze mag voeren. Die luidt de Saxe-Cobourg. Dit is de Franse versie van haar vaders achternaam. Nu extra duidelijk en zichtbaar, omdat Delphine de achternaam heeft aangepast/toegevoegd op haar social media-accounts. We wensen Delphine alle geluk met haar ‘nieuwe’ familieleden! Ben je benieuwd naar haar eigen gezin? We maakten alvast een leuke foto-impressie.

Op Instagram is goed te zien dat Delphine nu als de Saxe-Cobourg door het leven gaat.

Delphine Nieuwe Achternaam Instagram November 2020

LEES OOK:

Joe Biden krijgt koninklijke felicitaties

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA, Instagram @delphine_de_saxe_cobourg