Jordan Usa Diplomacy

Joe Biden krijgt koninklijke felicitaties

Heel de wereld zat in spanning tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezing. Na een paar dagen werd de uitslag dan toch eindelijk bekend. De winst van Joe Biden en zijn ‘running mate’ Kamala Harris bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen is niet onopgemerkt gebleven bij de verschillende koningshuizen. De eerste felicitaties zijn dit weekend binnen gekomen!

Er zijn mensen die Biden nog kennen als vicepresident onder Barack Obama. Zo ook koning Abdullah van Jordanië die een foto van een van hun eerdere ontmoetingen bij zijn felicitatie op sociale media zette. “Ik kijk ernaar uit om samen te werken aan de verdere bevordering van de hechte relatie tussen Jordanië en de Verenigde Staten”, schrijft Abdullah erbij. “In het belang van onze gedeelde doelstellingen van vrede, stabiliteit en welvaart.”

Ook de overige koninklijke felicitaties komen tot dusver uit het Midden-Oosten. Sjeik Mohammed bin Rashid Al Maktoum van Dubai, sultan Haitham van Oman en koning Hamad van Bahrein brachten allen hun gelukswensen over.

LEES OOK:

Babynieuws! Alina-Maria van Roemenië heeft een dochtertje gekregen

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.