Belgium Royalty

In beeld: de kinderen van Delphine Boël

Je zult toch maar van het ene op het andere moment ‘royal’ zijn. Delphine Boël mag zich sinds kort officieel prinses noemen. Zij heeft twee kinderen: een zoon en een dochter. Laten we hen eens in beeld brengen.

De 52-jarige is moeder van dochter Joséphine. Zij is 17 jaar en we lieten je gisteren zien hoe zij superlief haar lange lokken liet afknippen om deze te doneren. En er is zoon Oscar. Hij is 12 jaar. Beide kinderen hebben beide achternamen van moeder en vader gekregen. Dus: Joséphine Boël O’Hare en Oscar Boël O’Hare. James O’Hare is Delphines echtgenoot. Ze zijn samen sinds 2000. James is zelf van Ierse komaf, iets dat kenners vast al konden afleiden van zijn achternaam.

Delphine deelt graag en vaak op Instagram. Dat bracht ons op het idee om haar leuke, vrolijke kinderen eens voor jullie in beeld te brengen. Kijk mee naar Joséphine en Oscar!

Bij deze foto schreef Delphine ‘my true masterpieces’. Ze is zelf kunstenares en verwijst dus naar de mooiste kunstwerken in haar leven: haar kinderen.

Delphine Boël Kinderen Foto 1

Wat een gezellig boël! Het hele gezin vouwde origami-figuren, om geld op te halen voor een speciale COVID-afdeling in een Belgisch ziekenhuis.

Delphine Boël Kinderen Foto 2

Zoon Oscar werd 12 in het voorjaar. Delphine is trots op haar zoon, die er gewoon een digitaal feestje van maakte, in verband met de coronacrisis. Ook leuk om te zien: royal of niet, iedereen heeft wel een ‘rommelkast’ in huis.

Delphine Boël Kinderen Foto 3

Een soort collage, waarbij ’throwback’-foto’s van de kids zijn gebruikt. Wat een lieve moeder en kinderen.

Delphine Boël Kinderen Foto 4

En over ’throwbacks’ gesproken! Wat een leuke familiefoto! Bijna 10 jaar oud, wat een jonge snoetjes!

Delphine Boël Kinderen Foto 5

LEES OOK:

Belgen nogal verrast over snelle ontmoeting Albert en Delphine

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP/EPA, Instagram @delphine_boel