×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Meest gelezen

 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Andrew had het mis

  Hertog van York staat nog steeds achter zijn besluit een interview te geven aan BBC News Night over zijn vriendschap met de pedofiele Amerikaanse zakenman Jeffrey Epstein.

  18 november 2019 - 09:01 Lees verder
  Bewering van Andrew ontketent ironische reacties

  Pizza Express in het Britse Woking heeft sinds de uitzending van het televisie-interview zaterdagavond met prins Andrew tientallen grappige recensies gekregen waarin de spot wordt gedreven met de hertog van York.

  17 november 2019 - 18:29 Lees verder
  Hillary ging op bezoek bij Meghan

  De hertogin van Sussex ontving deze week een speciale gast bij haar thuis.

  17 november 2019 - 13:31 Lees verder
  Andrew bleef vrienden uit ‘eergevoel’

  Prins Andrew heeft in een interview op het Britse nieuwsprogramma BBC Newsnight toegegeven dat hij bij de overleden miljardair Jeffrey Epstein bleef slapen omdat dat 'praktisch' was op dat moment. Het is de eerste keer dat de prins uitvoerig over zijn relatie met Epstein praat.

  17 november 2019 - 10:21 Lees verder
  Bezoek Maxima zorgt voor ‘breaking news’

  De komst van koningin Máxima eind deze maand naar Pakistan gaat gepaard met grote verwachtingen als Engelstalige berichten op sociale media mogen worden geloofd.

  16 november 2019 - 18:18 Lees verder
  Elizabeth gaf groen licht voor interview Andrew

  Koningin Elizabeth staat volledig achter het interview dat haar zoon prins Andrew gaf over zijn banden met de van kindermisbruik verdachte Jeffrey Epstein.

  16 november 2019 - 14:44 Lees verder
  Emanuel Filiberto verspeelt zijn geloofwaardigheid

  Kleinzoon van de laatste regerende koning van Italië, heeft zich laten inhuren door Netflix.

  16 november 2019 - 10:50 Lees verder
  Andrew bezwijkt onder de druk

  De Britse prins Andrew heeft voor het eerst een interview gegeven over zijn banden met de van kindermisbruik verdachte multimiljonair Jeffrey Epstein.

  15 november 2019 - 21:53 Lees verder
  Koning Albert stelt zijn fans gerust

  Leden van het Belgisch koninklijk huis woonden vrijdag ter gelegenheid van de viering van Koningsdag het Te Deum bij in de Sint-Michiels-en-Sint-Goedelekathedraal in Brussel. Het thema is dit jaar ‘De kroonprinsen van België’. Na...

  15 november 2019 - 16:51 Lees verder
  Koninklijke familie keert terug in Italië

  Prins Emanuele Filiberto, kleinzoon van de laatste regerende koning van Italië, heeft donderdagavond op de commerciële televisie de terugkeer aangekondigd van de koninklijke familie.

  15 november 2019 - 09:20 Lees verder
  Klik hier voor meer artikelen