maxima

Met deze methode viel Máxima kilo’s af

Koningin Maxima viel een aantal jaar geleden kilo’s af met deze methode. Bovendien wist ze haar gewicht daarna ook nog zo te houden. En wat Maxima kan, kan jij natuurlijk ook.

Bij New Fysic spreken ze niet over een dieet, maar over een levensstijl. Wie zich aanmeldt, krijgt een persoonlijk voedingsplan, inclusief een heleboel voedingssupplementen. Je volgt het programma via een online tool, waarbij je ook regelmatig contact hebt met je begeleider. Net als Maxima dat deed. Lees hier over dieet koningin Maxima.

Het programma begint met een dag alleen maar appels eten, maar als je dat eenmaal gehad hebt, staan er vezelrijke crackers met mager beleg op het menu. Wie het programma van NewFysic volgt eet over het algemeen minder vlees en meer groente. Dat is de basis van dieet koningin Maxima.

Dieet koningin Máxima

hoe komt maxima zo slank

Het is inmiddels al een aantal jaar geleden dat koningin  Maxima opvallend veel gewicht verloor. En ook opvallend dat die kilo’s er ook af bleven. Het goede nieuws is dat er sinds een paar maanden een NewFysic kookboek op de markt is. Uit allerlei onderzoek naar effectief afvallen blijkt dat persoonlijke begeleiding veel verschil maakt, maar dat geldt ook voor in groepsverband afvallen. Dus mocht je NewFysic op eigen houtje willen volgen, dan zou je samen met een vriend of vriendin dit boek als basis kunnen nemen. En dan samen veel wandelen, want ook dat helpt om fit en gezond te worden of blijven. Wie tienduizend stappen per dag zet, zo blijkt, blijft makkelijker op gewicht. Ben je straks net zo slank als koningin Máxima.

Lees ook: Filip spontaan aan de wandel

Maxima Panties afvallen dieet

Lees ook: hier wandelen Filip en Mathilda met de kinderen

Beeld: GettyImages Tekst Sante.nl

Tip van de redactie

Veel wandelen, dat was de grote tip van Máxima’s afval-succes. Of je nou door Den Haag loopt, de Vierdaagse of een dagtocht gaat wandelen, of vaak gaat hardlopen: wil je absoluut geen blaren, likdoorns en pijn door hallux valgus of hielspoor? Doe je voeten een plezier en gebruik loperswol als natuurlijke teenspreider. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Loperswol
Bekijk bij Bol