prinses Charlene van monaco

Foto’s: dít is hoe prinses Charlene van Monaco er vroeger uitzag 

Prinses Charlene van Monaco heeft tijdens haar leven als prinses al heel wat opmerkelijke looks gehad, maar ook vroeger kon ze er wat van! 

De 46-jarige prinses Charlene Wittstock is sinds 1 juli 2011 de echtgenote van prins Albert van Monaco. Ze werd geboren in de Rhodedische stad Bulawayo (sinds 1980 een stad in Zimbabwe) als dochter van Michael Wittstock en Lynette Humberstone. In 1989 verhuisde Charlene met haar familie naar Zuid-Afrika

Grote zwemcarrière

Eind jaren negentig werd Charlene bekend als zwemster. Zo won ze prijzen tijdens de All-Africa Games en de Commonwealth Games en deed ze in 2000 mee aan de Olympische Spelen in Sydney.

Lees ook: Prinses Charlene hakt knoop door

Ontmoeting prins Albert

In het jaar 2000 ontmoette ze prins Albert bij een zwembijeenkomst in Monaco. “Ik was 22 en doelgericht. Ik was emotioneel gezien niet klaar voor een relatie. Maar het moment dat ik Albert ontmoette, ervoer ik een diep gevoel van lotsbestemming. Ik wist dat hij de ware was”, vertelde Charlene later over dit moment. De vonk mocht dan wel direct overgeslagen zijn, toch duurde het nog even voordat prins Albert de zwemster voorstelde als zijn vriendin. Dat gebeurde pas in 2005. 

Lees ook: Dit wil je zien: de prille liefde tussen Albert en Charlène

Foto’s uit de oude doos

Net zoals iedereen, heeft ook prinses Charlene van Monaco veel foto’s van vroeger. Hieronder hebben we wat leuke foto’s vanaf 1998 tot 2006 op een rijtje gezet. 

(file Photo) Xvi Commonwealth Games 1998
Prinses Charlene in 1998
Charlene Wittstock
Charlene in 1998
Prinses Charlene van Monaco
Charlene in 2001
Prinses Charlene van Monaco
Prinses Charlene in 2001
Opening Ceremony For The Olympic Games
Prins Albert en prinses Charlene van Monaco in 2006

Lees ook: Prinses Charlene is het beu

Tip van de redactie

Deze glazen kroon theelichthouder straalt landelijke romantiek uit. Kaarslicht tovert er een warme gloed in. Perfect te combineren met andere theelichthouders voor een sfeervol geheel. Voor meer informatie klik op onderstaande button. 

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl