monaco prinses charlene

Prinses Charlene hakt knoop door

Midden in de zomervakantie heeft prinses Charlene een wel heel erg drastisch besluit genomen. Naar de reden blijft het raden.

Glamour. Royals. Instagram. Ze horen onlosmakelijk bij elkaar, maar niet langer voor prinses Charlene. Ze heeft zonder dat ze daar verder ruchtbaarheid aan heeft gegeven haar Instagram-account opgeheven.

Prinses Charlene half miljoen volgers

Veel gebeurde daar de laatste maanden niet meer. Als Charlene iets wilde delen gebeurde dat via het officiële Monegaskische account en ook kwam ze soms voorbij op het account van haar stichting. Maar toch.

Het account gaf regelmatig een leuk inkijkje in het leven van de prinses, en had bijna een half miljoen volgers. Ga je nu naar haar account op zoek, dan krijg je de melding dat het niet meer beschikbaar is.

Lees ook: Charlene heeft duurste kledingsmaak van alle Royals

Royals op sociale media

Het komt vaker voor dat royals stoppen met sociale media, maar dan is daar meestal een directe reden voor. Bij Charlene kunnen we er alleen naar raden.

Dan ligt het meest voor de hand dat de Grimaldi’s zich wat verder terugtrekken uit de openbaarheid, nadat ze jarenlang de schadelijkste roddels over zichzelf moesten lezen. Charlene heeft al eens verklaard hoe die haar raakten, ze zal gedacht hebben: genoeg is genoeg.

Hoe gaat het nu met Charlene?

Aan de Franse krant Monaco-Matin vertelde ze onlangs hoe het nu met haar gaat. In augustus zeilde ze met man en kinderen in de buurt van Corsica, zo vertelde ze. ‘Ik hou van de natuur en de zee,’ vertelde ze. Ze vertelde over haar liefde voor het eiland en hoe ze zich daar op haar gemak voelt. In hetzelfde interview, waarin ze weinig vertelde over haar mentale problemen, zei ze dat ze gelukkig was. En ook dat ze fysiek sterker wil worden.

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

Tekst Royaltynl, beeld GettyImages

eloise
KLIK HIER

Gala/Instagram/Getty Images

#Royaltynl