Charlene Wittstock Hakt Knoop Door

Prinses Charlene hakt knoop door

Afgelopen zomer heeft prinses Charlene een wel heel erg drastisch besluit genomen. Naar de reden blijft het raden, maar prinses Charlène hakt knoop door.

Glamour. Royals. Instagram. Ze horen onlosmakelijk bij elkaar, maar niet langer voor prinses Charlene. Ze heeft zonder dat ze daar verder ruchtbaarheid aan heeft gegeven haar Instagram-account opgeheven. Prinses Charlène hakt knoop door en gaat dus zonder INstagram account door het leven.

Lees ook: Meghan hakt knoop door

Prinses Charlene half miljoen volgers

Veel gebeurde daar de laatste maanden niet meer. Als Charlene iets wilde delen gebeurde dat via het officiële Monegaskische account en ook kwam ze soms voorbij op het account van haar stichting. Maar toch.

Het account gaf regelmatig een leuk inkijkje in het leven van de prinses, en had bijna een half miljoen volgers. Ga je nu naar haar account op zoek, dan krijg je de melding dat het niet meer beschikbaar is.

Lees ook: Charlene heeft duurste kledingsmaak van alle Royals

Royals op sociale media

Het komt vaker voor dat royals stoppen met sociale media, maar dan is daar meestal een directe reden voor. Bij Charlene kunnen we er alleen naar raden.

Charlene Van Monaco Royaltynl
Charlene Van Monaco Royaltynl

Dan ligt het meest voor de hand dat de Grimaldi’s zich wat verder terugtrekken uit de openbaarheid, nadat ze jarenlang de schadelijkste roddels over zichzelf moesten lezen. Charlene heeft al eens verklaard hoe die haar raakten, ze zal gedacht hebben: genoeg is genoeg.

Hoe gaat het nu met Charlene?

Prinses Charlene Van Monaco Royaltynl
Prinses Charlene Van Monaco Royaltynl

Aan de Franse krant Monaco-Matin vertelde ze onlangs hoe het nu met haar gaat. In augustus zeilde ze met man en kinderen in de buurt van Corsica, zo vertelde ze. ‘Ik hou van de natuur en de zee,’ vertelde ze. Ze vertelde over haar liefde voor het eiland en hoe ze zich daar op haar gemak voelt. In hetzelfde interview, waarin ze weinig vertelde over haar mentale problemen, zei ze dat ze gelukkig was. En ook dat ze fysiek sterker wil worden.

Wat is er aan de hand met prinses Charlène

Charlene Royaltynl
Charlene Royaltynl

Dat ze gestopt is met haar Instagram account begrijpen we heel goed. Een kleine zoektocht op het internet leert dat de meest gestelde vragen over haar zijn: ‘Wat is er aan de hand met prinses Charlène?’, ‘Wat mankeert Charlène van Monaco,’ en ‘Is prins Albert gescheiden?’ Het antwoord, voor zover wij dat kunnen beoordelen, dat Charlène én Albert het niet altijd makkelijk hebben, maar dat ze zeker niet gescheiden zijn. Royalty wenst hen beiden veel wijsheid en geluk. En hoewel we het jammer vinden dat er geen foto’s meer op Instagram te zien zijn, snappen we het helemaal.

Prinses Charlène hakt knoop door

Sinds Charlene zonder Instagram leeft, lijkt het echt beter met haar te gaan. En dat gunnen we haar zo!

Charlene
Charlene

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

Tekst Royaltynl, beeld GettyImages

eloise
KLIK HIER

Gala/Instagram/Getty Images

#Royaltynl