charlene

Charlene van Monaco duurste kledingsmaak van alle royals

Charlene van Monaco geeft meer uit aan kleding dan Meghan Markle en Kate Middleton, of misschien wel meer dan de meeste royals. Onze Maxima zien we nog wel eens lopen in een outfit van Zara of H&M, maar Charlene houdt het bij Dior, Vuitton en Versace. En dit is wat ze jaarlijks uitgeeft aan kleding…

De trouwjurk die Charlene in 2011 tijdens haar bruiloft droeg was van Armani en kleermakers waren er in totaal 2500 uur mee bezig om ‘m te maken. Omgerekend zijn dat 69 volle werkweken. Maar goed, dat was de bruiloft. Daar bezuinig je als bruid niet snel op.

Louis Vuitton

Maar de favoriete ontwerper, als we de foto’s mogen geloven, is op dit moment Louis Vuitton. Maar Charlene houdt ook van Dior en Ralph Lauren. Fashion onderzoekers van ufonomore bestudeerden alle foto’s van de 19 meest beroemde royals van het afgelopen jaar en kwamen tot de conclusie dat Charlene het meeste geld uitgeeft van alle royals. Aan kleding dan.

800.000 dollar

Volgens de onderzoekers gaf Charlene afgelopen jaar 800.000 dollar uit aan 200 items. Kate Middelton gaf, ter vergelijking 233.000 dollar uit aan haar garderobe, en Meghan Markle ‘slechts’ 117.400 dollar.

Versace

Toegegeven, het is duur. Maar de zilveren glitterjurk van Versace (rechts op de foto) staat haar wel echt heel erg mooi!

3 1

En wat te denken van deze beeldschone jurkjes? We weten dat Charlene het niet altijd makkelijk heeft, dus een beetje ‘retail therapy’ vergeven we haar maar.

2 1
2 1

Tekst Royaltynl, bron ufonomore.com, beeld GettyImages

Tip van de redactie

Loperswol Lopen Zonder Blaren loopwol voetwol wandel wol
Bekijk bij Bol