Charlene

Ging prinses Charlene de mist in?

Geruchten over een vervelende faux pas tijdens de zomervakantie van prinses Charlene en prins Albert, die voor hem gevolgen kan hebben.

Net de prins Albert, de man van prinses Charlene, verwikkeld is in een onderzoek naar illegale transacties, duikt een verontrustend gerucht op in het prinsdom.

Jacht

Met de tweeling prins  Jacques en prinses Gabriella zaten prins Albert en prinses Charlene op een jacht in de buurt van Corsica in de Middellandse Zee. Die boot, de Avantage blijkt nu het eigendom te zijn van een duistere oligarch!

Het gaat om de schatrijke Kazakse zakenman Bulat Utemuratov, die jarenlang adviseur was van de omstreden Kazakse president Nursultan Äbischuly Nazarbajew. Die doet vooral in luxe vastgoed, ook op de Rots.

Bron

Wat het voor prinses Charlene en prins Albert extra vervelend maakt, is dat zijn naam in Monegaskisch verband opduikt in Les Dossiers du Rocher. Dat zijn papieren die een anonieme bron op internet heeft gezet, en die prins Albert in een lastige situatie hebben gebracht. Zelf wordt hij niet genoemd, wel mensen uit zijn directe omgeving.

eloise
KLIK HIER

Bild

#Royaltynl