×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zo gaat het nu met Corona-patiënt Albert van Monaco

  De Monegaskische vorst maakt het steeds beter, maar wil tevens even iets rechtzetten over de suggestie die almaar gewekt wordt dat hij mogelijk prins Charles besmette.

  27 maart 2020 - 14:05 Lees verder
  Albert van Monaco test positief op Corona, voelt zich ‘oké’

  Het virus slaat ook vorsten niet over. Albert maakte gisteren bekend dat ook hij besmet is geraakt en vandaag geeft hij een update over hoe hij zich voelt.

  20 maart 2020 - 08:51 Lees verder
  Driewerf hoera voor jarige prins Albert van Monaco

  Prins Albert (ll) van Monaco viert vandaag zijn verjaardag. En met een verwachte temperatuur van zo'n 15 graden en een kleine kans op een bui kan-ie wellicht zelfs even buiten van een glaasje bubbels genieten.

  13 maart 2020 - 14:49 Lees verder
  Aanstaand babynieuws in Monaco!

  Volgens het Spaanse tijdschrift HOLA! wordt de kleine deze zomer verwacht. Christian is 34 jaar en Alessandra 31 jaar.

  12 maart 2020 - 08:37 Lees verder
  Speciaal voor Valentijnsdag: 14x royal romance

  Valentijnsdag mag dan ietwat commercieel zijn, maar échte liefde is dat zeker niet. Voor de romantici, koningshuisgezinden en de nieuwsgierigen onder ons; 14x royal romance met de mooiste trouwfoto's van toen en nu.

  14 februari 2020 - 07:40 Lees verder
  Knap én koninklijk: de 11 kleinkinderen van Grace Kelly

  Actrice Grace Kelly trouwde op haar 26e met prins Rainier van Monaco. Ze kregen drie kinderen: Caroline, Albert en Stéphanie. En daar zijn weer deze 11 knapperds uit voortgekomen ...

  12 februari 2020 - 14:43 Lees verder

  De prinses van Monaco blaast vandaag 42 kaarsjes uit.

  25 januari 2020 - 07:00 Lees verder
  Stéphanie en Albert bij Circus Festival Monaco

  Prinses Stéphanie en prins Albert waren donderdagavond bij de opening van het Monte Carlo International Circus Festival.

  17 januari 2020 - 13:10 Lees verder
  Híer gaan de Europese royals op wintersport

  Skiën is een favoriete bezigheid van veel Europese royals. Heb je inspiratie nodig voor je eigen wintersport? Bekijk dan de lijst met de 7 mooiste en koninklijkste skibestemmingen

  10 januari 2020 - 13:28 Lees verder
  Charlène legt uit waarom ze weinig lacht op foto’s

  Van alle royals is prinses Charlène van Monaco misschien wel degene die het minst vaak lachend op de foto wordt gezet. Dat weet ze zelf maar al te goed en in het Zuid-Afrikaanse tijdschrift...

  1 januari 2020 - 09:58 Lees verder