Prinses Charlene royaltynl

Prinses Charlene is het beu

Vlak voordat ze vanuit Zuid-Afrika weer naar huis in Monaco vloog luchtte prinses Charlene nog één keer haar hart.

Prinses Charlene was in Zuid-Afrika, waar ze oorspronkelijk vandaan komt, om projecten te steunen van haar eigen liefdadigheidsorganisatie, de Stichting Prinses Charlene. Die werkt over de hele wereld aan waterveiligheid. Niet zo gek, voor een voormalig Olympisch zwemmer.

Huwelijk prinses Charlene

Prinses Charlene 2023
Prinses Charlene 2023

Kort voor haar vertrek uit Zuid-Afrika gaf prinses Charlene een interview aan de lokale nieuwszender News 24. Ze nam geen blad voor de mond, toen het ging over de geruchten over de staat van haar huwelijk met prins Albert.

Lees ook: Eloise en Robbert zijn een mooi stel

‘Alles is goed in ons huwelijk’, verklaarde ze categorisch. ‘Ik vind de geruchten vervelend en begrijp niet waar ze vandaan komen. Het lijkt mij dat sommige media of mensen ons gescheiden willen zien.’

Kritiek

Prinses Charlene Monaco 2023

Prinses Charlene uitte harde kritiek op de media, die altijd op zoek te zijn naar beelden waarop zij er kwetsbaar of ongelukkig uitziet: ‘Als er duizend foto’s van mij zijn op een evenement, kiezen ze er een waarop ik naar beneden kijk of niet glimlach, en dan zeggen ze dat ik er ongemakkelijk of ongelukkig uitzie.’

Tweeling Jacques en Gabriella

Ook voor haar tweeling, Jacques en Gabriella is het geen gemakkelijke tijd geweest. Prinses Charlene vertelde dat haar kinderen voor het eerst op school uit elkaar gehaald en elk in een andere klas gezet. Iets dat voor een tweeling niet altijd even makkelijk is.

Lees ook: prinses Charlene kan er wel om lachen

Tekst Royaltynl, beeld GettyImages

#royaltynl

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

Tip van de redactie

Deze zorgvuldig vormgegeven porseleinen kikker met kroon verrijkt je interieur. Een verfijnd of speels accent, dit unieke stuk maakt gegarandeerd indruk. Voor meer informatie klik op onderstaande button.