Koninklijke functie

Nu: Prinses Kate voor het eerst weer naar buiten na operatie

Het is alweer ruim drie weken geleden dat prinses Kate geopereerd werd aan haar buik. Nu is ze voor het eerst weer naar buiten geweest. 

Half januari kwam Buckingham Palace met het nieuws dat Kate Middleton in het ziekenhuis lag. Ze was aan haar buik geopereerd en moest daarna nog tien tot veertien dagen in het ziekenhuis blijven om te herstellen. Eind januari mocht de prinses pas weer naar huis. Tot Pasen heeft de prinses haar officiële taken neergelegd

Prinses Kate weer naar buiten

Gelukkig gaat het nu weer een stukje beter met prinses Catherine van Wales, want diverse bronnen melden dat zij voor het eerst na haar operatie naar buiten is geweest. Ze verblijft in Adelaide Cottage en hier is de prinses dan ook buiten gespot. 

Lees ook: Charles maakt eerste publieke verschijning na bekendmaking kanker

Op familiebezoek

Volgens The Daily Mail is prinses Kate niet alleen buiten gespot bij Adelaide Cottage, ook is ze het afgelopen weekend samen met man en kinderen vertrokken naar landgoed Sandringham in Norfolk. Hier verblijven koning Charles en zijn vrouw koningin Camilla zich op dit moment. The Daily Mail vertelt hierover het volgende: “Ze keek uit naar een change of scene en kan rustig aan doen in Norfolk terwijl de kinderen stoom afblazen met William.” 

Lees ook: Prinses Kate zit niet stil en ‘werkt vanuit bed’

The Princess Of Wales Recovers In The London Clinic After Successful Abdominal Surgery
Prins William onderweg naar zijn vrouw in het ziekenhuis

Elkaar steunen in moeilijke tijden

Naast dat het voor prinses Kate fijn is om er even uit te zijn, is het ook fijn om tijd door te brengen met de familie. Niet alleen voor prinses Kate en koning Charles, maar ook voor prins William is het een moeilijke tijd geweest, en is het nog steeds moeilijk. Het is daarom dan ook fijn voor hem om met zowel vrouw als vader tijd te kunnen spenderen. 

Lees ook: Prinses Kate maakt zich zorgen om haar man prins William

Tip van de redactie

Deze glazen kroon theelichthouder straalt landelijke romantiek uit. Kaarslicht tovert er een warme gloed in. Perfect te combineren met andere theelichthouders voor een sfeervol geheel. Voor meer informatie klik op onderstaande button. 

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl