Kate Opgenomen In Ziekenhuis Tot Pasen Uit De Running Royalty Online

Prinses Kate maakt zich zorgen om haar man prins William

Onlangs legde prins William (41) zijn taken neer om voor zijn vrouw te zorgen na haar operatie. Sinds zijn vader gediagnosticeerd is met kanker, moet de prins weer aan de slag. Kate (42) zou zich nu naar verluidt zorgen maken om hem.

Een echte familieman

Dat meldt Christopher Andersen, auteur van The King, aan Fox News Digital. “Kate maakt zich zorgen om de tol die al deze medische problemen eisen van haar man”, vertelt Christopher. “William is vreselijk bezorgd om Kate’s toestand – we weten nog steeds niet waarom ze een operatie moest ondergaan en ook niet waarom haar herstel maanden zal duren. Nu moet hij dealen met het feit dat zijn vader kanker heeft.”

Christopher gaat verder: “William heeft altijd duidelijk gemaakt dat hij een echte familieman wil zijn.” Ook geeft de auteur aan dat de kroonprins álles opzij zette om een hands on vader te zijn’. “Hij legde zijn werk gedeeltelijk neer om de kinderen naar school te kunnen brengen en al dat soort dingen. Nu heeft hij zijn werk veel sneller moeten hervatten dan hij misschien had gewild, maar er zijn tijden waarin plicht boven familie gaat en William is natuurlijk de toekomstige koning.”

Meer verantwoordelijkheden

Prins William heeft nu meer verantwoordelijkheden op zijn schouders, aangezien zijn vader tijdelijk zijn openbare taken heeft neergelegd. Als kroonprins neemt William al veel van deze taken op zich. Bovendien kan Kate, vanwege haar herstel van een operatie, momenteel niet deelnemen aan publieke verplichtingen. Zowel prins Andrew als prins Harry zijn ook niet beschikbaar voor hulp; Andrew trok zich terug na beschuldigingen van seksueel wangedrag, terwijl Harry met Meghan Markle naar de Verenigde Staten vertrok.

Lees ook: Dit is is de stiefzus van William en Harry

Tip van de redactie

Ontdek de onbekende Charles: zijn liefdes, passies en geheimen. Sally Bedell Smith biedt in Prins Charles een diepgaande blik op zijn complexe leven, van kindertijd tot voorbereiding op de troon. Een biografie die verrast en verrijkt. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST: DENISE DELGADO
BEELD: GETTY IMAGES