Harry Meghan Family Guy foto van ANP

Is deze foto van Harry en Meghan ook bewerkt?

Het schandaal rondom het gebruik van Photoshop door prinses Kate (42) blijft Engeland bezighouden. Nu lijkt het erop dat prins Harry (39) en zijn vrouw Meghan (42) bij deze mediastorm worden betrokken. Volgens de Britse pers blijkt dat zelfs hun familiefoto’s niet helemaal echt zijn.

De Sussexen hadden dus net laten weten dat zoiets als een enorme fotoblunder hen niet snel zou overkomen, maar volgens de Britse pers zijn zelfs hun familiefoto’s niet volledig authentiek.

De aankondigingsfoto van Harry en Meghan waarop ze hun tweede kindje verwachten werd vastgelegd door fotograaf Misan Harriman. Op de zwart-wit foto zijn ze te zien in hun tuin, Harry zit terwijl Meghan op haar rug ligt.

Lees ook: Meghan Markle is terug op Instagram met een mysterieus account

“In werkelijkheid zaten ze niet onder een wilg, toch? Ze lagen ook niet buiten in een weide, toch?”, dat vroeg de presentator tijdens een interview met Misan in 2022. Destijds was hij te gast bij de Private Passions-podcast van BBC Radio 3.  “Yeah, ze waren lost in their love, thuis, in hun tuin, comfortabel, terwijl ze een nieuwe vreugde vierden”, antwoordde de fotograaf daarop. Deze opmerking leidde nu tot speculatie dat ook deze foto van Harry en Meghan mogelijk bewerkt is.

Harry En Meghan Zwangerschapsaankondiging Royalty Online
Desbetreffende foto

Lees ook: Oelala… Déze knappe man was de eerste liefde van Meghan Markle 

Suggestieve vraag

Hierdoor voelde de fotograaf zich genoodzaakt om via X te verklaren dat zijn reactie slechts een manier was om een suggestieve vraag te ontwijken. Hij deelde ook de originele kleurenfoto en benadrukte: ‘Er is niet geknutseld met bomen en weides, dit beeld komt rechtstreeks uit de camera.’ Volgens hem is er slechts één wijziging aangebracht: de foto omzetten naar zwart-wit.

Tip van de redactie

Ontdek de onbekende Charles: zijn liefdes, passies en geheimen. Sally Bedell Smith biedt in Prins Charles een diepgaande blik op zijn complexe leven, van kindertijd tot voorbereiding op de troon. Een biografie die verrast en verrijkt. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST: DENISE DELGADO
BEELD: GETTY IMAGES/MISAN HARRIMAN