Meghan Markle Giftig

Nu: Meghan Markle vindt social media ‘giftig’ 

Meghan Markle ligt sinds haar vertrek uit het Verenigd Koninkrijk onder de loep. Wat zij en haar man, prins Harry, ook doen, er wordt veel kritiek op gegeven. Het is dan ook niet raar dat ze amper nog iets op social media post. 

In gesprek met bekende vrouwen

De hertogin van Sussex was aanwezig bij het filmfestival South by Southwest in Texas. Daar ging Megan in gesprek met andere bekende vrouwen over de representatie van vrouwen in de media en entertainment. Meghan Markle gaf direct haar mening over social media en vertelde dat ze het maar giftig vindt én dat door social media mensen medemenselijkheid zijn vergeten. 

Lees ook: Harry: ‘Ik haat Twitter’

Afstand houden

Meghan geeft enkele voorbeelden, waarom social media voor haar giftig is. “De vervelendste berichten kwamen toen ik zwanger was van Archie en Lilibet. Het verbaasde mij hoe gemeen en kattig mensen kunnen zijn”, zegt Meghan Markle hierover. Ook vertelde ze dat ze vanwege alle negatieve berichten die online worden geschreven afstand probeert te houden. 

Lees ook: Harry en Meghan haten online haatgedrag

2024 Sxsw Conference And Festival Day 1
2024 Sxsw Conference And Festival Day 1

Haat naar andere vrouwen

Ook snapt Meghan de haat tussen vrouwen onderling niet. “Wat ik echt niet begrijp, is dat vrouwen haat uitspreken naar andere vrouwen. Dat snap ik echt niet. Als je als vrouw iets naars over een andere vrouw leest, waarom deel je dat dan met je vrienden? We zijn onze medemenselijkheid vergeten”, aldus de hertogin. 

Lees ook: Prins Harry wil terug naar Verenigd Koninkrijk, maar Meghan wil er niets van weten 

Tip van de redactie

Deze glazen kroon theelichthouder straalt landelijke romantiek uit. Kaarslicht tovert er een warme gloed in. Perfect te combineren met andere theelichthouders voor een sfeervol geheel. Voor meer informatie klik op onderstaande button. 

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl