William And Harry Kensiington

Prins Harry wil terug naar Verenigd Koninkrijk, maar Meghan wil er niets van weten 

Volgens een bekende van prins Harry, beseft hij eindelijk wat hij zijn koninklijke familie allemaal heeft aangedaan. Hij wil dan ook niets liever dan terugkeren. 

Buckingham Palace heeft drie weken geleden naar buiten gebracht dat koning Charles kanker heeft. Ze vertellen dat het naar omstandigheden goed gaat met de koning van het Verenigd Koninkrijk. Prins Harry is door de ziekte van zijn vader ook aan het denken gezet en wil terug naar het Verenigd Koninkrijk om meer tijd met zijn familie door te brengen. 

Tot besef gekomen 

Volgens een bron dichtbij het paleis, wil prins Harry het graag goedmaken met zijn vader en de rest van zijn familie. “Harry betreurt hoe het allemaal gegaan is en wil de hele vete achter zich laten”, klinkt het onder meer. “Er zijn al veel emotionele gesprekken geweest over hoe ze de situatie het beste kunnen aanpakken.”

prins harry

Lees ook: Nu: Prins Harry wilde langer blijven, maar dat mocht niet van team Charles 

Moeilijk om band te herstellen

Makkelijk zal het niet worden om de band met zijn familie weer te herstellen. Er is dan ook veel gebeurd. Prins Harry wil onder andere dat zijn kinderen meer tijd kunnen spenderen met hun grootouders, tante en oom en neefjes en nichtje. Dit kan maar op één manier: terugkeren naar het Verenigd Koninkrijk. “Maar hij weet dat hij zich eerst moet bewijzen. Dat hebben ze hem al duidelijk gemaakt.”

Lees ook: Prins Harry deelt lieve update kinderen: ‘Groeien heel snel’

Bezoek Prins Harry Aan Zijn Vader
Prins Harry samen met zijn vader, koning Charles

Meghan wil niet terug

Meghan Markle en prins Harry zitten wat betreft dit onderwerp allesbehalve op dezelfde golflengte. Sterker nog, ze wil er helemaal niets mee te maken hebben. Ze wil wegblijven uit het Verenigd Koninkrijk. Niet alleen Meghan ziet een terugkeer naar het Verenigd Koninkrijk niet zitten, ook prins William zou er niet blij mee zijn. De kroonprins zou zijn jongere broer al ruim een jaar niet meer gesproken. “Hij heeft absoluut geen zin om met Harry te praten totdat hij leert om zich te gedragen. Ook moet hij zich verontschuldigen voor de vele beledigingen van de afgelopen jaren”, vertelt de bron over prins William. 

Lees ook: Prins Harry zal met Amerikaans paspoort titels in moeten leveren

Tip van de redactie

Droom je ervan om net zo fit en energiek te zijn Jazmin Grimaldi? Begin vandaag nog met een Fitbit Charge 6. Met geavanceerde tracking voor elke activiteit, helpt het je koninklijke fitnessdoelen te bereiken. Voor meer info klik op onderstaande button. 

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl