Meghan Markle eerste liefde

Oelala… Déze knappe man was de eerste liefde van Meghan Markle 

Net zoals prins Harry, heeft ook Meghan Markle diverse relaties gehad. Al op haar 13e had zij haar eerste vriendje. Bekijk hem hier. 

Meghan Markle is inmiddels al heel wat jaren samen met prins Harry. Samen hebben ze twee prachtige kinderen, Archie en Lilibet. Sinds 2021 wonen ze weer in de Verenigde Staten, waar ze een rustiger leven proberen te leiden. 

Eerste liefde

Meghan Markle was altijd erg populair bij de mannen. Zo ook bij Joshua Silverstein. Hij was te gast bij Lorraine on Tuesday. Daar vertelde hij uitgebreid over zijn relatie met Meghan Markle. Ze waren pas 13 jaar toen ze verkering met elkaar kregen. 

Lees ook: Meghans vriendje van vroeger over de beschuldigingen van haar ‘pestgedrag’

Grote dingen 

Joshua vertelde tijdens het interview dat hij op die leeftijd al wist dat Meghan grote dingen ging bereiken. “Meghan was altijd een zeer sterke, zelfverzekerde dame, het was toen al duidelijk dat ze een zeer duidelijk idee had van waar ze wilde dat haar pad haar zou brengen”, vertelde hij. 

Setje met Meghan Markle 

Meghan en Joshua werden op hun 13e een setje en vooral Meghan heeft hiervoor gezorgd. “Zij benaderde mij, dus ik denk dat dat op zich al heel aantrekkelijk was, dat een jonge vrouw het vertrouwen en lef had om naar me toe te lopen en me te vertellen dat ze me aantrekkelijk vond. In die tijd was dat wat kinderen deden: zij vertelde haar vrienden dat ze me leuk vond, ik vertelde haar vrienden dat ik haar leuk vond, en onze vrienden ontmoetten elkaar en regelden het, en we werden vriend en vriendin.”

Lees ook: Hierdoor staat het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle onder druk 

Respect voor haar

Ook geeft hij zijn mening over het huwelijk tussen Meghan en Harry. “Mijn enige gedachte toen ik hoorde dat ze met Harry ging trouwen, was dat ik hoop dat ze gelukkig is. Ik heb niets dan respect voor haar en wat ze doet, ik vind het geweldig dat zij en Harry werken aan een documentaire met Oprah over geestelijke gezondheid, het is een van de grootste crises in onze wereld op dit moment.” 

Dit is Joshua Silverstein

Benieuwd geworden naar de eerste liefde van Meghan Markle? Bekijk hier beelden van hem.

Tip van de redactie

Deze glazen kroon theelichthouder straalt landelijke romantiek uit. Kaarslicht tovert er een warme gloed in. Perfect te combineren met andere theelichthouders voor een sfeervol geheel. Voor meer informatie klik op onderstaande button. 

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl