Australia Britain Diplomacy Royal Tour

Meghans vriendje van vroeger over de beschuldigingen van haar ‘pestgedrag’

Joshua Silverstein heet-ie. Vroeger was hij het vriendje van Meghan. En nu neemt hij het voor haar op. Aan een Amerikaans tijdschrift vertelt hij dat hij denkt dat Meghan als ’te uitgesproken’ wordt ervaren.

Joshua heeft sterke vermoedens dat met name wanneer vrouwen ‘van kleur’ zich uitspreken en voor zichzelf opkomen, dit door blanke mensen veelal op een negatieve manier wordt weggezet. ‘Omdat ze dat liever niet laten gebeuren’, meent hij. Joshua zegt ook nog: “Het is bijna alsof verwacht wordt dat sommige mensen ‘hun plek’ wel kennen. En als ze daarmee breken en niet meer in het plaatje passen, gaan mensen zeggen dat ze een probleem vormen”.

Een en ander wordt door deze jeugdvlam van Meghan gezegd in een interview met US Weekly, een Amerikaans blad. Als reactie op de beschuldigingen van personeel van Buckingham Palace aan het adres van Meghan. Ze zou ‘pestgedrag‘ hebben vertoond. En zich intimiderend hebben opgesteld naar hofmedewerkers toe. Joshua gelooft niet dat dit gebeurd is. Hij zegt: “Zij doet datgene waarvan ze denkt dat het nodig is om gelukkig te zijn. Ze zat wel in een systeem dat misschien niet het warmste is. En niet zo openstaat voor wie ze is en waar ze vandaan komt”, doelend op het Britse koningshuis.

Joshua benadrukt dat Meghan tegenwoordig waarschijnlijk dagelijks moeilijke beslissingen moet nemen, om er de volgende dag toch weer met een lach tegenaan te kunnen. Hieronder vind je een foto van Joshua!

Joshua Silverstein Foto Van Imdb

LEES OOK:

Even spieken wat Eloise ‘zo blij’ maakt in de supermarkt

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: US Weekly. Beeld: ANP/EPA, IMDb