onder druk

Hierdoor staat het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle onder druk 

Het zou niet goed gaan tussen prins Harry en Meghan Markle en dit zou niet aan Meghan, maar aan prins Harry liggen. Maar wat doet hij precies verkeerd? 

Het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle wordt vaak onder de loep geworden. Zo wordt er al jaren geroepen dat de twee niet gelukkig met elkaar zijn, maar waar komt dat nu precies door? 

Druk uitoefenen

Volgens royalty expert Tom Quinn ligt de fout bij prins Harry. Hij zou namelijk regelmatig druk uitoefenen op Meghan Markle. Zo deelt hij hierover meerdere dingen met Mirror. “Harry zet zijn vrouw onder druk om samen met hem een event bij te wonen.” Prins Harry zet op dit moment alles op alles om een groot Invictus Games-event in het Verenigd Koninkrijk te organiseren, ook al weet hij dat zijn vrouw Meghan daar niet graag komt. Sterker nog, als het aan haar lag zou ze er geen stap meer zetten. 

Lees ook: Prins Harry heeft goedkeuring nodig van prins William om terug te keren naar het VK en dít is waarom

Niet accepteren 

Ze staat dan ook niet te springen om het event bij te wonen, maar daar zou ze niets over te zeggen hebben. Tom Quinn zegt dat prins Harry het niet gaat accepteren als zijn vrouw niet mee wil naar het event: “Harry wil geen nee accepteren van zijn vrouw, en Meghan begint nu te beseffen dat je nooit nooit moet zeggen. De Invictus Games – het is één van de weinige elementen binnen Harry’s leven die hem het gevoel geven dat hij staat als een huis. Natuurlijk is het helpen van gewonde veteranen iets goeds, en Harry probeert dat te doen zonder zichzelf centraal te stellen. Het is dus goed voor hun merk, maar alleen als Meghan er ook is. Hij zet haar dus zeker onder druk om ook te komen.”

Lees ook: Deze royal was deze week het drukst

Invictus Games Vancouver Whistlers 2025's One Year To Go Winter Training Camp
Meghan Markle en prins Harry in Vancouver

Problemen in huwelijk 

Dit onderwerp zou dan ook voor diverse problemen in het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle zorgen. “Dit zorgt voor grote spanningen binnen hun relatie. Omid Scobie’s boek Endgame vertelt ons dat Meghan nooit meer naar het Verenigd Koninkrijk wil, maar nu de spelen eraan komen en haar schoonvader ziek is beseft ze dat ze nooit nooit zou moeten zeggen.” Zal Meghan dan uiteindelijk toch overstag gaan en een bezoekje aan het Verenigd Koninkrijk brengen? We zullen het vanzelf merken.

Lees ook: Drukke week voor koningspaar

Tip van de redactie

Deze glazen kroon theelichthouder straalt landelijke romantiek uit. Kaarslicht tovert er een warme gloed in. Perfect te combineren met andere theelichthouders voor een sfeervol geheel. Voor meer informatie klik op onderstaande button. 

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl