Goedkeuring Nodig 2

Prins Harry heeft goedkeuring nodig van prins William om terug te keren naar het VK en dít is waarom

Prins Harry zou er steeds vaker over nadenken om terug te keren naar het Verenigd Koninkrijk, maar zo makkelijk blijkt dat nog niet te zijn. Dit is waarom. 

Heel het Verenigd Koninkrijk was in shock toen Buckingham Palace bekend maakte dat koning Charles kanker heeft. Ook prins Harry is door de ziekte van zijn vader aan het denken gezet en wil meer tijd met zijn familie doorbrengen in het Verenigd Koninkrijk. 

Goedkeuring van prins William nodig

Alleen… Zo makkelijk zou een eventuele terugkeer van prins Harry niet eens zijn. Hij heeft hiervoor namelijk de goedkeuring nodig van zijn oudere broer, prins William. Dit vertelt royalty expert Grant Harrold tegen de New York Post. “Gezien alles wat er is voorgevallen en het gebroken vertrouwen, is het moeilijk om te zeggen of Harry en Meghan Markle weer fulltime werkende royals kunnen worden, maar ik heb altijd gezegd dat het mogelijk is als Harry terugkeert naar het Verenigd Koninkrijk.”

Lees ook: Meghan: ‘Het is goed om weer thuis te zijn’

Diana, Princess Of Wales Statue Unveiling At Kensington Palace
De broers in betere tijden

Eerst opgelost worden 

Harrold vervolgde: “Harry zou een discussie kunnen hebben met zijn broer over het herpakken van zijn koninklijke taken, maar er is de afgelopen jaren natuurlijk zoveel gebeurd dat er eerst het een en ander moet worden opgelost voor het stel permanent terug kan keren.” 

Verzoening

Ook deelde hij iets over een eventuele verzoening, maar toch zal dit allemaal niet heel erg makkelijk worden. “Ik denk niet dat het onmogelijk is – toen ik voor de koninklijke familie werkte heb ik gezien hoe close Harry en William waren. Ik denk niet dat dit niet meer hersteld of gerepareerd kan worden.” We zijn benieuwd wat de toekomst brengt. 

Lees ook: Koninklijke familie keert terug in Italië

Tip van de redactie

Ontdek de onbekende Charles: zijn liefdes, passies en geheimen. Sally Bedell Smith biedt in Prins Charles een diepgaande blik op zijn complexe leven, van kindertijd tot voorbereiding op de troon. Een biografie die verrast en verrijkt. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl